Bergen content in weinig tijd

Google+ LinkedIn

Als je met je bedrijf flinke ambities hebt, kan je niet om marketing heen. Wil je meer klanten, dan moet je meer aan marketing doen. Maar hoe zorg je ervoor dat je altijd genoeg waardevolle content hebt om je pijplijnen te vullen?

Mijn eigen werk bestaat voor zeker 60% uit marketing. Waarom zoveel? De kern van je business is verkoop, maar klanten kopen pas als ze je vertrouwen. Vertrouwen dat je stapje voor stapje opbouwt. Daar heb je dus je marketing voor.

In deze podcast vertel ik hoe ik zelf strategisch omga met de tijd die ik in mijn marketing steek. En slim omga met de content die ik maak. Zodat ik veel aan marketing kan doen zonder vaak met marketing bezig te zijn ūüėČ

 

Doe jij elke dag iets aan marketing of blok jij af en toe een dagdeel?

Enthousiast over deze podcast over focus aanbrengen? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *