De ultieme tip voor wie tijd tekort komt [+ video]

Google+ LinkedIn

Mag ik je iets vragen? Hoeveel tijd besteed jij eigenlijk aan social media? Hoe vaak hang jij daar een beetje rond? Hoe vaak check jij even snel tussendoor?

Als ik naar mezelf kijk, dan was het vorig jaar een drama met mij en social media. Ik hing veel teveel op Facebook. Maar na ‘een rondje checken’ (en weer een verloren uur later) voelde ik me nooit goed over mezelf. Ik was veel te veel bezig met anderen en voelde me eigenlijk steeds lustelozer. En dat ik steeds naar mijn telefoon werd getrokken vond ik echt super irritant.

Het leek wel of ik er afhankelijk van begon te worden!

 

De regie terug

Dit wilde ik niet meer. Ik wilde juist regie over mijn tijd en mijn aandacht in plaats van afgeleid worden. Ik wilde zelf creatief zijn in plaats van steeds maar kijken naar wat anderen aan het doen zijn. En ik wilde tijd met mijn kinderen en echte vrienden doorbrengen in plaats van met mijn Facebook-vrienden.

Het moest anders.

En dus heb ik krachtige keuzes gemaakt. Keuzes die me uiteindelijk die tijd, energie en zelfs geld hebben opgebracht!

 

Aandacht voor wat er écht toe doet

Ik gun jou ook een leven met aandacht voor de dingen en mensen die écht belangrijk voor je zijn. En ik vermoed dat dat iets anders is dan rondhangen op Facebook. Ik heb een video opgenomen waarin ik de keuzes waarmee ik de regie weer heb teruggekregen met je deel.

Bekijk de video en ontdek welke praktische maatregelen ook jou direct tijd, energie en geld kunnen opleveren.

LET OP: De tip over het verwijderen van je account geldt alleen voor mensen die hun privé-account en bedrijfspagina NIET aan elkaar hebben gekoppeld.

Heb jij soms ook het gevoel dat Het Blauwe Monster je aan het opeten is?

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

 • Super tips over Facebook. Twitter ed deed ik al niet maar bij FB volg ik alleen nog naaste familie ( die ver weg wonen ) en interessante zakelijke post . Het scheelt tijd en het voelt ‘lichter’ .

 • Beste Ninke
  Dit zijn waardevolle tips. Ik ga beginnen met ontvolgen. Dit zal mij al heel wat opleveren.
  Hartelijk dank voor het delen van je ervaringen.
  Mvg
  Anja

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *