Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactVeel te duur

Google+ LinkedIn

“Nee, dit wordt ‘m niet. Veel te groot. En veel te duur’. Dat dacht ik toen ik een tijdje terug op een avond een prachtig pand binnenstapte. Een droomwerkplek op een A-locatie in de mooiste straat van de stad. Hoe mooi ook, ik zag alleen maar beren op de weg. Totdat de succesvolle Ninke ingreep.

Goed, ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw kantoor. Mijn oude werkplek had ik opgezegd, omdat we eigenlijk naar Ibiza zouden verhuizen. Toen we besloten in Nederland te blijven, moest ik als een malle op zoek naar een nieuw kantoor.

 

Wat zou de succesvolle ik doen?

Even probeerde ik die droomplek uit mijn hoofd te zetten. Die toplocatie op twee minuten van het station, één minuut van een parkeergarage en een halve minuut van goeie koffie. Een plek waar ik mezelf al helemaal zag zitten, waar ik vlinders van in mijn buik kreeg. Diezelfde nacht lag ik te woelen in bed. Ik maakte mijn man wakker en zei: ‘wat als ik het wel doe?

Ik zeg altijd tegen mijn klanten: stap alvast in de identiteit van de succesvolle jij. Dan groei je veel sneller. Meer weten? Lees dan de blog die ik hier eerder over schreef.

 

Stap in je nieuwe identiteit

Terug naar mijn werkplekdilemma. Voor mij was het ineens duidelijk: de succesvolle Ninke zou er gewoon voor gaan. Ineens begon mijn creativiteit te stromen en zag ik allemaal mogelijkheden voor dit onwijs mooie kantoor.

Ik besloot het pand te huren en er een gave, inspirerende werkplek van te maken. Ik regelde een styliste en prikte meteen een datum voor het openingsfeest. En ondertussen merkte ik wat de beslissing om mijn eigen plek hier te creëren met me deed: ik stapte fysiek in een nieuwe identiteit. Het bleek een enorme groeistap te zijn voor mij als ondernemer.

 

Feesten in de nieuwe NvdLHQ

Ik ben nu eigenaar van een pand, waar ook mijn team regelmatig komt werken. Ik werk er met klanten. Ik ontvang er business-buddies. En pas geleden ontdekte ik dat je er ook heerlijk kan feesten! Vorige maand was de opening van mijn kantoor, oftewel NvdLHQ (headquarters). Het werd een geweldige avond. Samen met klanten, vrienden, teamleden en familie vierde ik dat alweer ‘the sky the limit’ bleek. Check hier een videootje om een klein beetje mee te kunnen gluren.

 

 

Misschien ben jij ook wel op zoek naar een nieuw kantoor. Of sta je voor een andere uitdagende keuze in je bedrijf. Stel jezelf de vraag: wat zou de succesvolle jij doen? Welke knoop zou jij dan doorhakken? Laat het me weten in de comments!

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *