Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContact5 Essentiële ingrediënten van een tekst die klanten aantrekt [+ video]

Google+ LinkedIn

Wil je makkelijker aan klanten komen, dan is het belangrijk om je te ontwikkelen in het schrijven van wervende teksten. Met wervende teksten trek je namelijk klanten aan zonder dat je erbij hoeft te zijn.

Wat je moet willen met je teksten, is dat ze je lezer echt raken. Dat iemand je tekst leest en denkt: hier moet ik zijn! Deze persoon weet precies waarmee ik worstel en heeft een fantastische oplossing voor mijn probleem.

 

Wervende teksten schrijf je niet voor jezelf!

Toch slaan veel ondernemers, ik zeg het gewoon even recht voor z’n raap, de plank compleet mis.

Ze richten zich in hun teksten vooral op zichzelf. Ze vertellen over hun achtergrond en wat ze allemaal doen. Maar dat is helemaal niet waar je klant op zit te wachten!

Wat wil de lezer dan wel?

In de video leg ik je (in minder dan 5 minuten!) uit wat de 5 essentiële ingrediënten zijn van een tekst waarmee je wél klanten aantrekt. Letterlijk wervende teksten dus. En met deze praktische tips kan je direct aan de slag!

 

Ik ben benieuwd welk inzicht de video jou oplevert. Leuk als je hieronder een reactie achterlaat!

 

Ook interessant voor je:

 

 

Google+ LinkedIn

 • Dankjewel Ninke voor weer een inspirerende video. Ik ben bezig met de SMK training. Ben zeer enthousiast. Vind het ook een hele uitdaging!

 • Hey Ninke, sinds ik dankzij jou heb besloten om succesvol te zijn met mijn bedrijf, stromen de nieuwe en ook leuke klanten binnen! Ik heb haast niet eens meer tijd om je webinars te volgen???? Thanks!

 • Hoi Ninke, leuke presentatie! Voor mij zou het nog duidelijker zijn als je in jouw presentatie een whiteboard of flip-over gebruikt. Dan worden jouw tips en jouw presentatie nog sterker. Voor meer interessante tips kun je me mailen.
  Groetjes Antoine

 • Pakkende presentatie met bruikbare tips om snel tot de kern te komen. Vooral de 4e spreekt aan: maak (ook) aantekeningen van het taalidioom van de gesprekspartner.

 • Dankjewel Ninke voor deze goede tips. Wel vaker wordt gezegd ‘spreek de taal van je klanten’ maar deze tip vind ik nog beter. Gebruik letterlijk de woorden die je klanten ook gebruiken. Je klanten herkennen zich dan nog beter in je teksten!

 • Dank je wel Ninke, voor deze tips. Goede tip: spreek de taal van je potentiële klanten…! 😉
  Zonnige groet uit Spanje,
  Mo

 • Hallo Ninke,
  Hartelijk dank voor de vijf nuttige tips van jou, daarmee kan ik meteen aan de slag om de mensen te kunnen overtuigen om juist bij mij te kopen.
  Nog een fijne korte werk week hè?

  Vele lieve groeten vanwege Fabienne uit België

 • Hier heb ik wat aan. Dit ga ik vanmiddag bij een klantbezoek gelijk toepassen. Dank,
  Hartelijke groet,
  Beate Mönch

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *