Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactHoe mijn droom werkelijkheid werd [ +video]

Google+ LinkedIn

Een paar jaar geleden zat ik samen met mijn man en kinderen in de zomervakantie in een huisje in Zeeland. We waren blij met elke zonnestraal. Maakten uitstapjes naar Domburg en Brugge. Gingen soms ergens een hapje eten. Helemaal prima. Op dat moment. Omdat we wisten dat er gewoon niet meer in zat.

Toch knaagde er iets. Daar ben ik heel eerlijk over. Want mijn droom was om mijn kinderen mee te kunnen nemen op avontuurlijke reizen. Om in contact te komen met andere culturen. Andere geuren en kleuren. En om in een hangmat te liggen op een tropisch eiland.

 

Rondreis door Zuid-Afrika

En dat is precies wat we afgelopen weken hebben gedaan. Een maand lang hebben we rondgereisd door het prachtige Zuid-Afrika. We hebben mooie mensen ontmoet en prachtige dieren gezien. En enorm genoten van een overvloed aan overheerlijk eten en drinken.

En als kers op de taart zijn we ook nog naar de Seychellen gevlogen. Het paradijs op aarde, waar ik vroeger alleen van kon dromen. Met mijn blote voeten het hagelwitte zand gevoeld. Gesnorkeld in glashelder water. Zwoele avonden met een mojito in mijn hand.

Een droom is werkelijkheid geworden. En ik voel dat dit pas het begin is.

Mijn bedrijf staat, dankzij keihard werken, als een huis. Ik heb een fantastisch team om me heen dat me helpt om mijn idealen te realiseren. En ik krijg steeds meer gedaan in steeds minder tijd. Tijdens onze vakantie voelde ik zo’n diepe dankbaarheid.

 

Durven investeren om dromen waar te maken

Omdat dit nu in mijn leven is. Ons leven. Omdat ik, ook ten tijde van tegenslag, altijd door ben gegaan. En durfde te investeren om mijn dromen waar te maken.

Dit is, ook al lijkt het misschien zo, niet alleen maar MIJN persoonlijke verhaal. Nee, dit verhaal gaat ook over jou. Want als mij het lukt om stap voor stap mijn droomleven te gaan leven, waarom zou het jou dan niet lukken?

Waarom zou jij niet jouw droomleven kunnen gaan leiden?

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *