Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactWanneer gaan klanten iets bij je kopen? [+ video]

Google+ LinkedIn

Een vraag die ik heel vaak krijg is: “Ninke, wanneer gaat mijn bedrijf nou eindelijk eens lekker lopen?” Vraag jij je dit soms ook af? Ik heb een korte video voor je opgenomen waarin ik precies uitleg wanneer mensen klant worden.

Het is belangrijk om te begrijpen wanneer mensen klant bij je gaan worden. Je weet dan namelijk precies welke marketing-acties nodig zijn. Kijk hiervoor eerst even naar jezelf. Wanneer stap jij bij iemand in; wat heb je daarvoor nodig?

 

Vertrouwen is het sleutelwoord

Anno 2017 draait marketing om het opbouwen van vertrouwen. Zonder vertrouwen geen klanten, geen business. Als je dat weet, weet je ook wat je te doen staat: een relatie aangaan met je volgers en deze mensen alle middelen in handen geven zodat ze je kunnen gaan vertrouwen. Denk aan verhalen van klanten, beoordelingen op Facebook.

Mensen moeten niet alleen vertrouwen krijgen in jou en je product. Ze moeten ook het vertrouwen krijgen dat ze, als ze met jou in zee gaan, het echt waar kunnen maken. Vertrouwen in zichzelf dus.

 

3 Fases in de Route van Vertrouwen

Je bouwt vertrouwen op in 3 fasen:

 1. vreemden worden vrienden
 2. vrienden worden klanten
 3. klanten worden ambassadeurs

In de video geef ik praktische tips hoe je dat vertrouwen kan bevorderen in elk van deze 3 fasen.

Ik ben benieuwd tot welk inzicht je bent gekomen. Leuk als je hieronder een reactie achterlaat!

 

Ook interessant voor je:

 

 

Google+ LinkedIn

 • Het klinkt zo logisch: vreemden > vrienden> klanten> ambassadeurs. Fijn om het zo simpel op een rijtje te hebben, goede tips, ga er mee aan de slag.

 • Hallo Ninke. Door mijn ervaringen wist ik al dat je de meeste en de trouwste klanten krijgt door doorverwijzing.
  Alleen ik vroeg er nooit om. Dit ga ik nu wel doen.
  Alvast bedankt.

 • Dankjewel Ninke je hebt me bevestigd dat ik op de goeie weg zit;) het werkt echt!! Met veel geduld komen wij uit eindelijk daar!

 • Hoi Ninke,

  In 3.39 min. heel beknopt, maar toch duidelijk een goed advies gekregen. Als beginnende ondernemer moet ik nog een hoop leren, dat kost veel tijd. Deze korte video’s zijn waardevol en nemen weinig tijd in beslag. Ik hoor de adviezen niet voor het eerst en ben ook al actief bezig met deze zaken, maar heb het nu dankzij jouw video mooi schematisch op papier gezet. Dankjewel.

 • Hallo Ninke,

  Leuk om steeds even een video van jou te bekijken met tips!
  Wat ik vooral lastig vind is om het vertrouwen te winnen, dat duurt soms echt lang!
  En wat ik ook ervaar is, dat als mensen niet willen, dat ik dan denk: ze vertrouwen me niet genoeg (of het product)
  En hoe win je vertrouwen?
  Toch denk ik dat ik op de goede weg ben…

 • Hoi Ninke

  Wat vertel je altijd leuk en duidelijk in je video’s.
  Ik ben nog een beginnende ondernemer. Ben nog hobby matig bezig maar probeer zoveel mogelijk informatie in te winnen om tot een goede keuze te komen om daadwerkelijk oom echt te starten. Daarom volg ik jou zodat ik met jou tips kan kijken of genoeg te bieden heb voor mijn klanten.
  Ik vind het erg belangrijk om vertrouwen te winnen net zoals je zei in je video. Wat ik er van geleerd heb is dat ik geduld moet hebben. Ik wil te snel.
  Ik ga met je adviezen aan de gang!

  Dank je

  Groetjes Dorien

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *