Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContact

VIP-MAIL

ELKE DAG GRATIS INSPIRATIE OVER DINGEN DIE IK ZELF LEER, DIE ME BEZIGHOUDEN EN WAT IK MEEMAAK.

Over business, persoonlijke ontwikkeling, succes, leiderschap en geld.

Gratis tips voor schaamteloos ambitieuze ondernemers

Vul je gegevens in en abonneer je op mijn dagelijkse VIP-mail.

  • Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voortaan stuur ik je dagelijks gratis tips en inspiratie om je business een upgrade te geven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

DEZE VIP-MAIL LEZERS HEBBEN ER EEN MENING OVER:

“Ik vind je mails super! Het geeft me heerlijke positieve energie in een wereld die vaak al zo negatief of terughoudend is.”

Gerda Spee

“Ik heb genoeg mensen in mijn omgeving die al de minder-is-beter-kant benoemen, die gek opkijken als je grote(re) bedragen wil gaan verdienen, en super grote dromen hebt. Heel fijn juist dat er dan altijd die stem van Ninke is die zegt: “je kunt het, durf groots te dromen, laat je niet tegen houden, geld verdienen is mooi, groter, groter, grootst”, ik vind super inspirerend. Een kant die ik niet veel gehoord heb in mijn leven.”

Joris Sluiter

“Die empowerment die ik voel door je verhaal te lezen zetten mij alleen al aan tot actie!”

Renske Janssen

“In het kader van cleaning up heb ik letterlijk alle email shit eruit geknikkerd. Behalve die van jou en Eelco de Boer. Waarom? Omdat ik geen ruis meer wil.”

José

“Ik kijk elke keer weer uit naar je mailtjes omdat ik er enthousiast van word!”

Sanne Zoer

“Ik vind het fijn je mails te krijgen en ze geven me ook een boost. Het is heel druk op dit moment en toch lees ik jouw mails (meestal) elke dag. Terwijl er veel andere direct in de vuilbak belanden. Bedankt voor het delen van je energie 😊”

Nathalie

“I <️3 alles van jou! Ik ben mijn business aan het opzetten, heb je ‘toevallig’ gevonden op FB en vind je ontzettend inspirerend. Je webinars, je mails, je insta live: ik heb er al heel veel goede ideeën uitgehaald.
Dus: DANKJEWEL!! En ga lekker door!”


Imke Gilsing

“Deze VIP mails heb ik het gevoel dat ik er juist meer mee kan dan je vorige mails. De inhoud is hartstikke relevant en ik merk dat ik je mails LEES haha! De meeste verdwijnen ergens in de prullenbak ofzo, die prikkelen me niet maar in die van jou vind ik nu iets van toegevoegde waarde.”


Frouke Loopik

“Ik ben heel blij met je mailtjes, ze geven mij een bepaalde mate van zekerheid en zelfvertrouwen. Alle angsten en kritieken veeg jij iedere keer gewoon weer van tafel.”


Marieke van Soest

“Ik wilde je graag laten weten dat ik je mailtjes waardeer en ze altijd met veel plezier en nieuwsgierigheid lees! Ik vind het leuk hoe je ook altijd een titel weet te vinden dat je als ontvanger denkt ‘hm, waar zou dat nu toch over gaan?”


Fabienne

“Elke dag lees ik je vip mail, omdat er bij mij van binnen iets gaat borrelen van je real-life rechtdoorzee verhalen.”


Arja Barten

“Jouw menselijke mails inspireren mij. Ze helpen mij eraan herinneren dat ik zelf ook menselijk ben als zelfstandig ondernemer. Dat vergeet ik weleens voor mijzelf!”


Maaike Rotteveel

GRATIS TIPS VOOR
SCHAAMTELOOS AMBITIEUZE ONDERNEMERS

Vul je gegevens in en abonneer je op mijn
dagelijkse VIP-mail.

  • Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voortaan stuur ik je dagelijks gratis tips en inspiratie om je business een upgrade te geven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.