De beste vraag die je jezelf kan stellen als je het even niet meer weet

Google+ LinkedIn

Heb je het gevoel dat je helemaal vastzit? Heb je te maken met een bepaalde bottleneck? Besteed je veel tijd aan piekeren? En stel je jezelf voortdurend de vraag ‘hoe los ik dit op?’. Dan moet je zeker naar deze podcast luisteren!

We hebben allemaal weleens van die momenten waarop we het even niet meer weten. Op zulke momenten neemt de twijfel de overhand en voel je je enorm onzeker. En ondertussen gebeurt er helemaal niets. Dat kost energie, tijd én geld. Zonde!

Wat je op zo’n moment kan doen? Dat vertel ik je in deze podcast. De truc is namelijk dat je een probleem, welk probleem dan ook, op een ander level moet oplossen dan het level waarop je het knelpunt hebt gecreëerd.

Albert Einstein zei het heel mooi:

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them”

 

Stop met het stellen van hoe-vragen

Klinkt logisch, nietwaar? Maar hoe breng je dat ‘anders denken’ nu in de praktijk? Stel jij jezelf vaak de vraag ‘hoe los ik dit op?’. Die hoe-vraag, die moet je jezelf NIET stellen. Wil jij weten welke next-level vraag je wél tot een next-level antwoord zal leiden? Luister dan nu naar de podcast.

 

Ik ben wel benieuwd: welke hoe-vraag stel jij jezelf? En ben je na het luisteren van deze podcast gaan omdenken? Welke vraag stel je nu? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *