Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactWaar ligt het goud van jouw bedrijf verborgen? [+ video]

Google+ LinkedIn

Wist je dat er op dit moment ‘verborgen goud’ ligt in jouw bedrijf? Hoe zonde is het als je niet doorbreekt terwijl het potentieel er wel is. Een video met een aantal waardevolle tips!

In 6 minuten vertel ik je welk goud ik bedoel. En hoe jij dit kan oppakken zodat je binnenkort al flinke groeistappen maakt.

 

Waar houdt het contact op met een klant?

Dat is de vraag waarop het antwoord vaak is: “Als de cursus afgelopen is.” (Of na de aankoop) Maar hoe zonde is dat! Want als je iemand goed hebt geholpen, kan je die persoon in de toekomst misschien nog wel eens van dienst zijn…

Het vertrouwen is er, de loyaliteit is er: waarom zou iemand overstappen naar een ander? Bijvoorbeeld omdat jij nooit meer met een aanbod komt. Als je inziet wat voor kansen je alleen al dáár laat liggen, is het een kwestie van het goud gaan verzilveren 😉 Dit noem ik ook wel het laaghangend fruit.

 

De verkoop wordt een inkoppertje

In de video geef ik nog een aantal waardevolle tips om meer klanten te werven. Manieren om met mensen in gesprek te komen waarbij de verkoop echt een inkoppertje is. Zorg dat je met deze tips aan de slag gaat!

 

Ik ben benieuwd welk inzicht je meeneemt uit de video. Laat je het me hieronder weten?

 

Ook interessant voor je:

 

 

 

Google+ LinkedIn


Warning: Use of undefined constant format_comment - assumed 'format_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ideaalin/public_html/ninkevanderleck.nl/wp-content/themes/lc-blank/single.php on line 35

Tessa

Ik heb mijn klanten bestand er weer bij gepakt! Ga zeker contact opnemen met de klanten die ik al een poosje niet heb gezien! Ook iets terug brengen wat ooit succesvol is geweest.... de workshop was binnen een paar uur vol geboekt! Bedankt alvast!Groetjes Tessa.


Carla Konings

Ninke,Bedankt voor de goede tips!! Ik ga er wat mee doen voor mijn webshop!!Gr Carla


Carola

Wat een leuk filmpje! Dank je wel voor je drie gouden tips. Ik ga ermee aan het werk - Op naar mn agenda ;-)


rianne

Hoi Ninke,Dank voor je tips. Nu kijken hoe ik dit in mijn winkel kan tospass en.Groetjes van Rianne


Elise

Zoooo gaat dan ineens het licht aan ! Wat een geweldige tips! Dank je wel voor al je energie en tijd die je aan ons geeft.Grote knufffff


Janien

Om doorverwijzingen vragen. Dan kom je ook in contact met mensen die nog niet in jouw netwerk zitten!


GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *