Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactWaar ligt het goud van jouw bedrijf verborgen? [+ video]

Google+ LinkedIn

Wist je dat er op dit moment ‘verborgen goud’ ligt in jouw bedrijf? Hoe zonde is het als je niet doorbreekt terwijl het potentieel er wel is. Een video met een aantal waardevolle tips!

In 6 minuten vertel ik je welk goud ik bedoel. En hoe jij dit kan oppakken zodat je binnenkort al flinke groeistappen maakt.

 

Waar houdt het contact op met een klant?

Dat is de vraag waarop het antwoord vaak is: “Als de cursus afgelopen is.” (Of na de aankoop) Maar hoe zonde is dat! Want als je iemand goed hebt geholpen, kan je die persoon in de toekomst misschien nog wel eens van dienst zijn…

Het vertrouwen is er, de loyaliteit is er: waarom zou iemand overstappen naar een ander? Bijvoorbeeld omdat jij nooit meer met een aanbod komt. Als je inziet wat voor kansen je alleen al dáár laat liggen, is het een kwestie van het goud gaan verzilveren 😉 Dit noem ik ook wel het laaghangend fruit.

 

De verkoop wordt een inkoppertje

In de video geef ik nog een aantal waardevolle tips om meer klanten te werven. Manieren om met mensen in gesprek te komen waarbij de verkoop echt een inkoppertje is. Zorg dat je met deze tips aan de slag gaat!

 

Ik ben benieuwd welk inzicht je meeneemt uit de video. Laat je het me hieronder weten?

 

Ook interessant voor je:

 

 

 

Google+ LinkedIn

  • Ik heb mijn klanten bestand er weer bij gepakt!
    Ga zeker contact opnemen met de klanten die ik al een poosje niet heb gezien!
    Ook iets terug brengen wat ooit succesvol is geweest…. de workshop was binnen een paar uur vol geboekt!
    Bedankt alvast!

    Groetjes Tessa.

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *