Waarom x10 groeien makkelijker is dan x2

Google+ LinkedIn

Jarenlang ging het lekker met mijn bedrijf, zo vond ik zelf. Mijn omzet verdubbelde jaarlijks en daar was ik best trots op. Vorig jaar gebeurde er iets bijzonders. Mijn omzet verTIENvoudigde! En weet je wat? X10 gaan ging makkelijker dan X2. Hoe dat kan? Dat vertel ik je in deze podcast.

Net als veel andere ondernemers, richtte ik me lange tijd op kleine groeikansen. Wat ik daarmee bereikte? Groei, maar wel kleine groei. Tot ik een aantal keuzes maakte, waardoor mijn omzet vertienvoudigde. Ben ik harder gaan werken? Nee! Sterker nog, vertienvoudigen was zelfs makkelijker dan verdubbelen. Dat zette me aan het denken. Hoe kan het eigenlijk dat x10 groeien makkelijker is dan x2?

 

Grote keuzes leiden tot grote groei

Ik ben erachter gekomen dat kleine keuzes leiden tot kleine resultaten. Grote keuzes leiden dus tot grote resultaten. Heb jij de ambitie om flink te groeien? Waarom zou je dan steeds babystapjes zetten, wanneer je ook direct die reuzenstap kan zetten? Daarvoor is het nodig dat je groter gaat denken. Want dáár begint het mee. Hoe je dat aanpakt? In deze podcast geef ik je een aantal praktische tips.

Lees je liever? Ik schreef er ook een blog over. Je vindt ‘m hier.

 

Heb ik je met deze podcast geïnspireerd om groter te denken? Hoe ziet jouw 10X bedrijf, oftewel het bedrijf waarmee je maal tien bent gegaan, eruit? Vertel het me in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Hoi.
    Ik heb nu een dagbesteding en ik wil ook wonen er bij. Dit is een reuzestap. En die wil ik ga doen.

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *