Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactWat te doen als je klein wordt gehouden?

Google+ LinkedIn

Ken je dat? Je bent super ambitieus, wilt altijd door naar the next level en bent gewoon unstoppable. Er is niets heerlijker voor je dan lekker in de flow zijn en mooie dingen creëren.

Alleen zijn er anderen die steeds tegen je zeggen: waarom moet je altijd meer? Zoooo irritant!

Ik ken dit zelf al te goed. Vrienden, familieleden of moeders op het schoolplein. “Ik zeg het vanuit de beste intentie, maar is het nu niet even genoeg?”

Nee het is niet genoeg!

 

Het grootste deel van mijn leven voelde ik me klein, onzeker en verlegen. En nu heb ik eindelijk de plek gevonden vanuit waar ik mijn volste potentie kan leven. Waarin ik mijn talenten kan inzetten om anderen te helpen. Om dingen bespreekbaar te maken waar we ons vaak zo alleen in voelen. Om mezelf te laten zien zoals ik ben. Inclusief mijn ontembare drive.

Lieve high-achiever, je mag trots zijn op het geweldige talent dat je hebt. Met jouw drive is het mogelijk om bergen te verzetten, om eindeloos te creëren en door te gaan. Zelfs bij tegenslag.  Hier zouden anderen, die minder ambitieus zijn, weleens heel jaloers op kunnen zijn. 😉

Laat niemand je vertellen dat je het spel niet groots mag spelen. Laat niemand je klein houden en onzeker maken. Jouw dromen zijn er om gerealiseerd te worden. En met jouw drive kun je impact maken op het leven van zo veel anderen. Hoe f*cking fantastic is dat!

 

Ondernemen met grote ambitie hoeft niet te betekenen dat je grenzeloos bent. Dat je jezelf uitput of slecht voor jezelf zorgt. Ik zal de laatste zijn die zegt dat je jezelf op de laatste plaats moet zetten (je kunt er pas voor anderen zijn als je goed voor jezelf zorgt, is mijn motto).

Doe nooit concessies ten aanzien van je dromen. Sterker nog: droom groter! En verzamel mensen om je heen die dat ook doen. Je zal ervaren hoe je ontspant bij de gedachte dat je helemaal o.k. bent, inclusief your wildest dreams.

 

Op 1 februari a.s. gaan de deuren open van de 5 Star Mastermind voor high level ondernemers. De plek waar je als high achiever schaamteloos ambitieus kunt zijn. Waar je dromen gerealiseerd gaan worden. Waar je je gedragen voelt door het vertrouwen en de support van anderen. Waar je leert hoe je kan gaan voor GROOTSE RESULTATEN zonder jezelf te verliezen.

Ik zal je op 1 februari een persoonlijke uitnodiging sturen. Maar wil je al eerder info (er is maar beperkt plaats), laat het dan even weten via contact@ninkevanderleck.nl.

 

Fly high! Het leven is te mooi om rustig aan te doen.

 

Ben jij ook super ambitieus, wil je altijd door naar het volgende level en ben je gewoon unstoppable? Ik ben super benieuwd hoe je daarmee omgaat. Laat het me weten in de comments.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

 • Hallo Nienke, ik heb vandaag naar jou gratis online training gekeken. Ik heb heel veel geleerd van jou bedankt daarvoor. Ik ben zelf ziek , maar ik probeer positief te blijven en ben bezig met vakopleiding van weddingplanner.

 • Hoi Nienke,

  Ik denk dat een geloof in iets groters ook kan helpen om groot te denken. Dank je voor die extra push om groots te zijn, te denken en te blijven.
  Succes!!

 • ik droom groots maar de uitwerking ervan
  komt niet op gang
  iets houd me tegen
  en waar kan ik me aanmelden
  als het via mail gaat is het goed

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *