Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactWat zal mijn vader hiervan zeggen?

Google+ LinkedIn

5 Ton verdienen in 5 weken… Moest jij mijn bericht van vorige week ook even verwerken? Ik heb zoveel reacties gekregen. Reacties in alle kleuren van de regenboog.

 

Ik vond het best spannend om mijn inkomsten te delen. Ook al is het gewoon een eerlijk verhaal over mijn business. Ik wist dat de reacties zouden komen. Van volgers op social media, van luizenmoeders op het schoolplein en ook van mijn familie.

 

Tijdens het schrijven van het bericht, ging er door mijn hoofd heen: wat zou mijn vader hiervan zeggen? Want ik weet dat dit soort berichten hem zouden kunnen triggeren.

Al jaren schrijf ik content met de stem van mijn vader in mijn hoofd: “Nien, werk je niet te veel? Ik keek op je website, maar zoals je op die foto’s staat ken ik je niet. Waarom moet je toch steeds te koop lopen met wat je verdient? Nien, het gaat niet alleen maar om geld, zo heb ik je toch niet opgevoed.”

 

De stem van mijn vader? Right. Het is helemaal niet zijn stem. Hij is supertrots op me, dat zei hij laatst nog.

Wat ik hoor is de stem van mijn ego. Elke keer als ik iets spannends doe begint die tegen me te schreeuwen. Het is de grote zwartkijker in mijn leven. En daar wil ik mijn gave plannen niet door laten verpesten!

 

Als ik content maak wil ik geen rekening houden met zwartkijkers, negativo’s of risicodenkers. Nee, ik richt me op de mensen die voelen dat mijn boodschap echt over hen gaat. Die elke triggerende mail zien als een kans om te groeien. Die weten dat zij zelf aan zet zijn om hun leven te veranderen.

Net zoals Marieke die me gisteren een berichtje stuurde:

 

 

 

 

 

Hoe zou je leven eruit zien als je nooit meer luistert naar die schreeuwerige stem van je ego die je zegt dat je alles bij het oude moet laten? Die zegt dat je vooral niet moet investeren, die helemaal niet wil dat je met je kop op social media verschijnt.

Hoe ziet jouw leven eruit als je het gefluister van je verlangen zou volgen? Het verlangen met haar zachte fluisterstem. Stel je toch eens voor wat er gebeurt als je het vuurtje wat je in je hebt ruimte geeft.

Mèn! Dat zou een f*cking fantastic avontuur zijn!

 

Afgelopen tijd heeft een aantal toffe ondernemers het commitment gemaakt om met mij dit avontuur aan te gaan. Ondernemers die hun schreeuwerige ego even op de achterbank hebben gezet en zelf achter het stuur zijn gekropen. Om hun verlangens te volgen, op weg naar een 5 Star Business en een prachtig leven.

Want dat is wat we de komende 12 maanden gaan doen met de 5 Star Mastermind.

 

Mocht ik jou afgelopen weken ook hebben getriggerd met mijn berichten. En begrijp je dat ik je raakte, juist omdat jij dóór wilt. Omdat je het spel van ondernemen op een veel hoger level wilt spelen? Omdat je gewoon de ontembare drive hebt om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen?

Check hier of je in aanmerking komt voor een plek in de 5 Star Mastermind en meld je aan voor een matchgesprek.

Go for it!

 

Nieuwsgierig naar mijn bericht 5 Ton in 5 weken? Dat lees je hier. 
Ben je ook getriggerd? Laat het me weten in de comments!

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *