The Shortcut
Naar Big Business with Ease

Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik voor het eerst iets probeerde wat vervolgens mijn business en leven COMPLEET transformeerde.

Ik had een drukke dag en voelde de stress door mijn lijf razen en werd gek van de kritische stem in mijn hoofd. Ik was even een rondje gaan lopen, maar bleef me opgejaagd voelen. Weer terug op kantoor deed ik wat ademhalingsoefeningen, maar ik bleef super onrustig.

Waves of Wealth - Ninke van der Leck

Al een tijd stroomde het niet in mijn business en in mijzelf. Het voelde alsof ik steeds zwakker werd. Ik was gewend om maandelijks minimaal 110k om te zetten en nu bleef ik rond de 55k hangen.

Dat ik anderen om me heen zag die spectaculaire resultaten behaalden met hun business vond ik inspirerend, maar heel eerlijk, ook frustrerend. Ik wist dat mijn coaching lifechanging was, maar waar bleef nu die grote doorbraak?

Alles leek te blokkeren, alsof alle energie uit mij en mijn business was getrokken. Ik zat steeds in mijn hoofd, had totaal geen inspiratie voor content en ook mijn salesgesprekken liepen niet lekker. Ik baalde dat ik me zo down voelde en dat ik mezelf zo naar beneden praatte.

Was ik het dan niet waard om meer te verdienen?

Ik besloot even op de bank te liggen. Ik zette een koptelefoon op en luisterde naar een opname op die ik ooit had doorgestuurd gekregen van een vriendin uit een Amerikaanse coachingsgroep, waar ik destijds 40k in had geïnvesteerd. Nog geen 15 seconden later voelde ik een extreem diepe golf van ontspanning door mijn lichaam stromen.

Toen ik na een kwartier mijn ogen open deed leek alles anders. Het was alsof ik net de beste powernap van mijn leven had gehad. Zonder er iets voor te hebben hoeven doen, was alle spanning en zwaarte uit mijn lichaam gestroomd.

En wat zo bijzonder is…

Ik voelde me niet alleen fysiek opgeladen, ook mijn denken was getransformeerd. Ik voelde me sterk, waardevol en super gemotiveerd om door te pakken.

Alsof alle uitdagingen die ik eerder had tot een vorig leven behoorden.

Waarom ik dit met je deel?

Veel ondernemers kennen het gevoel dat ze stagneren. Het aantrekken van klanten gaat lastig, ze twijfelen steeds over hun strategie, zitten veel in hun hoofd en zijn afgeleid door berichten van anderen op social media.

Ondanks het investeren in coaching, het volgen van seminars en het lezen van business-boeken blijven ze KLEIN spel spelen, terwijl ze hadden verwacht allang die grote doorbraak te hebben gemaakt en die lekkere lifestyle te hebben.

Wat ik zo pijnlijk vind is dat veel ondernemers het gevoel hebben dat er misschien wel iets mis met ze is. Dat ze geloven dat ze niet waardevol genoeg zijn, dat het nooit zal lukken omdat het grote succes niet voor ze is weggelegd.

Als je je hierin herkent, dan heb ik goed nieuws voor je!

Door die intense ervaring die ik had met het luisteren, voelde ik direct dat dit wel eens de #1 shortcut naar een doorbraak kon zijn. Want als je je goed voelt over jezelf en over wat je doet, groeit je business gewoon 10x harder.

Ik besloot om verder te experimenteren met het luisteren naar dit soort audio’s die ik ”Wealthy Waves” ben gaan noemen.

Dat ik mij overgaf aan het luisteren was trouwens best apart. Ik was vroeger een echte ‘CONTROLFREAK’ en bleef ver weg van alles wat maar een beetje zweverig was.

Toch is na die eerste ervaring definitief de knop omgegaan. Ik verdiepte me er verder in en raakte steeds meer overtuigd van de kracht ervan.

Ik was in een heerlijke flow terecht gekomen. Toen ik ook nog eens achter elkaar een aantal grote doorbraken had (ik verkocht in korte tijd 2x een 100k aanbod én een 250k aanbod), bedacht ik me met hoeveel ease dit was gegaan.

Voorheen moest ik veel uit de kast trekken om klanten te krijgen: challenges, webinars, dagelijks posten op social media, advertenties. Ook sales kostte veel tijd. Er waren vaak 2 of 3 gesprekken nodig voordat een klant ‘ja’ zei.

Maar nu voelde het heerlijk licht. Er was geen wilskracht aan te pas gekomen.

Alsof die sales van 100k en 250k vanzelf waren binnengestroomd…

Dat de “Wealthy Waves” zo goed werkten had ik eigenlijk al 25 jaar geleden kunnen weten. Tijdens mijn studie sociologie leerde ik iets heel belangrijks over de kracht van het onderbewustzijn.

Maar 5% van je handelen wordt aangestuurd door je bewustzijn, wat betekent dat je er invloed op hebt. Over de resterende 95% van je denken, voelen en handelen heb je GEEN controle.

Voor ondernemers die graag in de lead zijn in hun business en leven is dit best shocking. Je kunt dus allerlei strategieën voor succes volgen, grote investeringen doen en alle wilskracht van de wereld inzetten. Zolang je onderbewuste niet ingesteld is op succes, zul je geen grootse doorbraken kunnen creëren.

Angstige verhalen van anderen, die je vroeg in je leven hebt opgepikt, liggen namelijk diep opgeslagen in je brein. Dus ook beperkende verhalen over geld, zichtbaarheid, succes, groei en over wat wel mogelijk is en wat niet.

De beperkende verhalen van je ouders, leerkrachten of buren bepalen gewoon je resultaten! Ook al heb je er nooit bewust voor gekozen deze belemmerende verhalen te geloven, toch bepalen ze nu wel jouw realiteit. Zonder dat jij het in de gaten hebt functioneer je voor 95% op de AUTOMATISCHE PILOOT.

De ontdekking van “Wealthy Waves” is voor mij een belangrijk keerpunt in mijn ondernemerschap geweest, omdat ik vanaf dat moment de lead terug had en unstoppable werd.

Ik dacht aan mijn klanten die meestal gewend zijn om wilskracht in te zetten om hun dromen te bereiken. Je herkent het vast dat je veel tijd in je business stopt, met enorme toewijding nieuwe programma’s maakt, aanpassingen doet aan je website, marketingbureaus inhuurt en steeds meer gaat werken. Dat vind je op zich niet erg, maar dit alles niet het gewenste resultaat oplevert is gewoon super frustrerend.

Ik weet nu: op een moeras kun je geen droomvilla bouwen. Zolang je deep down gelooft dat je het succes niet waard bent, blijf je tegen dezelfde obstakels aanlopen. Je valt automatisch terug in OUD gedrag, zoals:

Wat je nodig hebt is niet een nieuwe marketingstrategie, maar een betrouwbaar fundament met ‘rijke’ overtuigingen. Een diep, krachtig geloof dat je business en leven radicaal transformeert (ik heb het hier dus niet over mantra’s of affirmaties die je even opdreunt als je ‘s ochtends voor de spiegel staat).

Dit lijkt misschien complex of onhaalbaar maar wordt mogelijk met het luisteren naar “Wealthy Waves”.

De meeste mensen zullen zeggen dat er geen shortcut naar succes is. Wat ik hier deel is ook niet voor de massa bedoeld. Dit is alleen voor ondernemers die hun standaard RADICAAL willen verhogen en met hun business een heerlijk leven willen creëren.

Dus wat de meeste mensen er ook van vinden, ik ben zelf altijd op zoek naar shortcuts. Het past bij mij als persoon en bij mijn passie voor big business with ease.

Waarom zou je je kostbare tijd verdoen aan twijfel, onzekerheid en klein spel? Dit leven is geen generale repetitie!

Ik ken geen krachtigere manier om snel in de flow te komen dan het luisteren naar “Wealthy Waves”. Dit is dan ook precies de reden dat ik dit heb geïntegreerd in mijn dagelijks leven. Het is zelfs één van de belangrijkste SUCCES-HABITS in mijn ondernemerschap geworden.

Vaak vragen ondernemers mij hoe het kan dat ik zo relaxed ben en tegelijkertijd op zo’n hoog niveau onderneem. Mijn ervaring is dat met “Wealthy Waves” stress, twijfel en wantrouwen gewoon oplossen. Ik zet geen wilskracht meer in, maar voel me waardevol en onderneem vanuit complete overgave.

Ik kan het bijna niet uitleggen (omdat ik er niet bewust iets in heb gedaan, behalve het luisteren naar “Wealthy Waves”). Ik run mijn business met mijn armen wijd open en ontvang gewoon meer geld, vrijheid en liefde dan ooit.

Ik ontdekte dat je letterlijk door dagelijks een kwartiertje te luisteren een compleet nieuwe realiteit kunt creëren. Het voelt alsof je business doet met de wind mee:

Zoals je weet, werk ik met premium klanten die 50k tot 250k per jaar investeren in mijn business coaching. Mijn intentie voor deze coaching is om mijn klanten, op een zo licht mogelijke manier, een grote en duurzame transformatie te laten maken.

Omdat het luisteren naar “Wealthy Waves” voor mij persoonlijk zo krachtig is, kreeg ik een belangrijk inzicht: als ik mijn premium klanten de hoogste waarde wil leveren, dan zal ik deze shortcut ook voor hen beschikbaar moeten maken.

Ik besloot samen met een expert nieuwe waves te creëren waarmee ALLE geldblokkades kunnen worden opgelost. Want als er één ding is waar ondernemers obstakels ervaren, dan is het wel op het gebied van GELD.

Of ondernemers nu 150k per jaar omzet doen of 1,5 miljoen, stress om geld is bijna altijd het onderliggende issue bij stagnerende groei.

➡️ Angst voor tekort (en de gevolgen van financiële tegenslag)
➡️ Angst voor overvloed (en de gevolgen van financieel succes)

Het hebben van moneyblocks is natuurlijk het laatste wat je wilt ervaren als je de drive hebt om een HIGH VALUE business te creëren.

Op het moment dat ik voor het eerst zelf in z’n geheel naar deze nieuw ontwikkelde waves luisterde, kreeg ik een ingeving voor de naam:

Waves of Wealth - Ninke van der Leck

(oftewel W O W 😉).

Geluidsgolven die automagisch overvloed creëren. Hoe lekker is dat!

Stel je voor, je luistert 21 dagen lang dagelijks een kwartier naar “WAVES OF WEALTH” en de moneyblocks die je nu weghouden van financiële vrijheid, lossen volledig op. Voel je wat er dan beschikbaar voor je wordt? Hoeveel geld er dan naar je toe kan stromen? Hoe dit de kwaliteit van je leven verhoogt?

De eerste ondernemers die ik “WAVES OF WEALTH” heb laten ervaren zijn drie van mijn 100k klanten geweest. Wat wel grappig is, is dat ze alledrie aangaven niets echt iets met mediteren te hebben. Dat ze daar te ongeduldig voor waren of geen tijd voor hadden.

Dit is geen meditatie. Luisteren naar “WAVES OF WEALTH” is op geen enkele manier een uitdaging (behalve dat je er even wat tijd voor moet vrijmaken). Als je luistert, ervaar je automatisch extreme kalmte en achteraf voel je je heel licht, energiek en vol vertrouwen.

Ik kreeg na een tijdje een bijzonder appje van een van mijn 100k klanten:

Waves of Wealth - Ninke van der Leck

We hebben niet statistisch onderzocht wat hier echt de oorzaak van was, maar toch heeft zij een financiële doorbraak voor zichzelf kunnen creëren. Ze vroeg eerder 19k en nu 35k.

Ik was benieuwd of mijn andere klanten ook verandering merkten, dus ik stuurde ze een appje en deze reacties kwamen terug:

Waves of Wealth - Ninke van der Leck
Waves of Wealth - Ninke van der Leck

Ik had nu het bewijs dat “WAVES OF WEALTH” ook bij mijn premium klanten voor een radicale transformatie zorgde. Ik begon te visualiseren wat voor een enorm ripple effect zou plaatsvinden als nog veel meer mooie ondernemers deze shortcut zouden nemen.

Ik heb best even getwijfeld of ik ondernemers, die (nog) geen premium coaching van mij krijgen, ook toegang zou geven tot “WAVES OF WEALTH”. Ik heb met mijn high value businessmodel er natuurlijk voor gekozen om exclusief te werken. En het voelde niet kloppend om iets wat ik speciaal voor premium klanten had gemaakt ook zomaar beschikbaar te maken voor anderen.

Toen mijn iPhone me laatst als herinnering een foto liet zien uit een tijd dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn business helemaal kwijt was, wist ik wat me te doen stond. Had ik destijds “WAVES OF WEALTH” gehad, dan was ik me veel sneller krachtig gaan voelen en in de lead gekomen. Hoe fantastisch zou het zijn als ik ondernemers zou kunnen helpen aan het essentiële fundament met ‘rijke’ overtuigingen waarop zij hun droombedrijf kunnen bouwen.

Natuurlijk was de volgende logische vraag wat een passende investering zou zijn. Dit was natuurlijk eigenlijk alleen voor mijn 50k, 100k en 250k klanten bedoeld. Ik zeg weleens: die waves zijn de helft van je succes. Maar om nou 25k te vragen, dat voelde niet goed.

10k ook niet trouwens.

En 1k ook niet.

Hoe waardevol “WAVES OF WEALTH” ook is, ik hoef er niet aan te verdienen.
Mijn business is gericht op premium coaching, dat is mijn businessmodel. Al het andere wat ik verkoop (zoals mijn boek), heeft niet als doel er aan te verdienen, maar om er potentiële premium klanten mee aan te trekken.

Ik weet dat ondernemers prachtige doorbraken gaan beleven met “WAVES OF WEALTH” en dat een klein deel over een tijdje 50k, 100k of 250k klant wordt. Mijn intentie is om je te helpen financiële vrijheid te creëren en je kwaliteit van leven te vergroten. Dat je zoveel vertrouwen in jezelf hebt dat je met EASE hele goede klanten aantrekt.

Het enige wat je hoeft te doen is je straks even hiervoor aanmelden. Daarna kun je op een rustige plek gaan zitten of liggen, met oortjes in, en laat je je gewoon meevoeren door mijn stem. That’s it.

Maar eerst nog even iets anders…

Exclusief voor mijn premium klanten heb ik naast “WAVES OF WEALTH” nog een aantal andere automagische waves gecreëerd. In mijn coaching zag ik namelijk dat ondernemers, naast het topic geld, ook belemmerd worden door andere issues, zoals gebrek aan tijd, een lage zelfwaardering, een gebrek aan focus en een tekort aan vertrouwen waardoor ze vastlopen.

Ik heb besloten om trouw te blijven aan mijn missie en voor de hoogste waarde te gaan. Daarom krijg je als je je aanmeldt niet alleen toegang tot “WAVES OF WEALTH”, maar ook tot 4 extra BONUS WAVES.

Omdat ik besloten heb om op dit moment “WAVES OF WEALTH” inclusief de 4 bonus-waves betaalbaar te maken voor iedereen die voor big business with ease wil gaan, is de investering het symbolische, eenmalige bedrag van 77 euro.

Krijg “WAVES OF WEALTH” door op deze link te klikken.

(Kleine sidenote: misschien geloof je er niet in, maar de spirituele betekenis van het getal 77 is dat je in jezelf mag gaan geloven. Dat het, gezien je kwaliteiten en talenten, geen enkele zin heeft om je nog langer onzeker te voelen. Het getal 77 wil je helpen je onzekerheid te overwinnen).

BONUS #1 “FOCUSPHERE” – Van Afleiding Naar Laserfocus 

In een wereld vol afleiding is het hebben van focus een superpower. Wil je nieuwe levels bereiken en uitblinken in jouw markt, vergroot dan je focus. Hiermee laat je met gemak alle concurrentie achter je.

In deze tijd waarin algoritmes ons brein continu beïnvloeden is het bijna onmogelijk om puur op wilskracht de concentratie op te brengen die je nodig hebt om GROOTSE doorbraken te creëren.

Je hebt vast weleens geprobeerd je telefoon even weg te leggen of een paar uurtjes van social media af te blijven of je mail een middag niet te checken. Dat is heel moeilijk. Voordat je het weet zit je weer op je telefoon.

Met “FOCUSPHERE” maak je heel slim gebruik van de kracht van je onderbewuste. In iets meer dan 10 minuten breng je moeiteloos je aandacht naar wat er echt toe doet, zodat je in minder tijd meer kunt bereiken. Kun je je voorstellen wat het doet met je business als je focus x10 gaat?

BONUS #2  “TIMELESS TREASURES” – Van Tijdgebrek Naar Quality Time

Mensen geloven het vaak niet als ik het zeg, maar tot een jaar of 5 geleden was ik een enorme workaholic. Ik werkte veel harder dan ik wilde toegeven. Niemand wist het, alleen mijn man. Hij kreeg altijd nét voor het eten mijn appjes: “sorry schat, bewaar maar een bordje voor mij, ik moet hier op kantoor nog even door”.

Het ironische van tijdgebrek is dat je denkt dat het slim is door te zetten en alles snel nog even af te maken, maar dat er ondertussen alleen maar meer werk bij komt. Je bent de lead helemaal kwijt. Met “TIMELESS TREASURES” is het veel makkelijker om de lead terug te pakken.

Zelf heb ik geen to-do lijstjes meer en voel ik me VRIJ om in en uit mijn business te stappen wanneer ik wil. Doordat ik geen stress meer heb over tijd, voel ik ruimte om te doen wat ik echt belangrijk vind. Zoals quality-time met mijn 77-jarige moeder. Ik vroeg haar mee voor een mooie rondreis door Zuid-Afrika. Vroeger zou ik hebben gedacht hier geen tijd voor te hebben.

Waves of Wealth - Ninke van der Leck
Vorig jaar reisde ik buiten de vakanties om met mijn moeder door Zuid-Afrika zonder enige stress over tijd of geld.

Hoe zou het zijn als je geen stress meer ervaart wegens tijdgebrek? Dat je er geen of weinig negatieve overtuigingen meer over hebt?

Dat je volop RUIMTE ervaart om met aandacht de dingen te doen die belangrijk voor je zijn. Om echt present te zijn als je met de mensen bent waarvan je houdt?

Hoe zou het zijn als je meestal relaxed en ontspannen bent, zonder opgejaagd gevoel en zonder het idee te hebben dat er te weinig uren in een dag zitten. Hoeveel makkelijker wordt het dan om ‘Big Business with Ease’ te creëren?

Laat je meevoeren met “TIMELESS TREASURES” en ontdek hoe je de controle terug krijgt over je leven.

BONUS #3 “TIDES OF TRUST” – Van Weerstand Naar Vertrouwen

Een nieuw level bereiken, lukt niet als je vasthoudt aan het oude. De doorbraak kan alleen plaatsvinden als je op DIEP niveau loslaat wat niet meer voor je werkt.

Ik kom het in mijn coaching veel tegen dat ondernemers wel het nieuwe level willen, maar doodsbang zijn om het oude vertrouwde los te laten. Alsof ze met onzichtbare kabels vastzitten aan hun oude niveau.

Dit is waarom “TIDES OF TRUST” een gamechanger voor je zal zijn. Ik weet zelf hoe lastig het is om op wilskracht los te laten wat je niet langer dient. Jarenlang struggelde ik met een chronische schildklieraandoening en met overgewicht. Ik verlangde naar een energiek en fit lichaam en deed van alles om af te vallen en beter te worden. Ik lette op mijn voeding, ik sportte 3x per week met een personal trainer, ik wandelde dagelijks met de hond. Maar niets hielp.

Ik realiseerde me dat ik de intelligentie van lichaam VOLLEDIG vertrouwde als het ging om bijvoorbeeld mijn ademhaling of haargroei. Maar als het ging om mijn gewicht, dan voelde ik alleen maar wantrouwen.

Ik besloot me ook hierin over te geven aan de kracht van mijn onderbewuste en startte met het luisteren naar waves.

In 11 maanden viel ik 20 kg af zonder een dieet te volgen. De kilo’s gleden gewoon van mijn lijf en zijn weggebleven. Dit was me zonder “TIDES OF TRUST” nooit gelukt.

Waves of Wealth - Ninke van der Leck
Ik viel blijvend 20 kilo af door dagelijks een kwartiertje te luisteren.

BONUS #4: “SUCCESS SHAPING” – Van Waardeloos Naar Waardevol

De meeste ondernemers denken dat ze pas gelukkig, waardevol en vrij zijn als ze die volgende klant hebben binnengehaald of hun target hebben gehaald.

Het is gevaarlijk dit soort gedachten te geloven, omdat je hiermee het werkelijke geluk buiten jezelf legt én uitstelt.

Alles verandert als je NU al in de identiteit stapt van de succesvolle versie van jezelf. Je voelt je rijk van binnen, los van je omstandigheden. Deze innerlijke houding is essentieel om rijkdom in jouw leven te krijgen.

Door te luisteren naar “SUCCESS SHAPING” zal jouw beeld over jezelf transformeren naar de waardevolste versie van jezelf, de zelfverzekerde ondernemer die zich heerlijk voelt en in staat is om keer op keer door te breken naar nieuwe levels van overvloed.

“WAVES OF WEALTH” is precies wat je nodig hebt:

Klik op deze link om toegang te krijgen tot “WAVES OF WEALTH”

Besluit NU om je voor 77 euro aan te melden en krijg DIRECT toegang tot:

Krijg DIRECT toegang tot “WAVES OF WEALTH” incl. 4 Automagische Bonussen

Ik gun je Big Business with Ease!


✨Ninke

ebook release the ease

release the ease

Ontdek hoe je doorgroeit naar 1 miljoen euro omzet per jaar of meer, zonder je druk te maken of je privéleven op te geven.

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.