Welkom bij de Ninke van der Leck Podcast

Google+ LinkedIn

Dit is aflevering #1 van de enige echte Ninke van der Leck Podcast ‘Doorbreken met je bedrijf’. Ik wil je vooral inspireren. Inspireren om een ideaal bedrijf op te zetten. En natuurlijk ga ik heel veel waardevolle tips en inzichten met je delen.

Ik weet dat veel ondernemers last hebben van een soort plafond, een barrière waar ze maar niet doorheen komen. Ik neem je mee naar wat voor mij persoonlijk de belangrijkste lessen zijn geweest om keer op keer door te breken naar het volgende niveau.

Daarnaast heb ik echt supertoffe ondernemers gestrikt voor een interview. Daarin delen zij hún beste tips. Allemaal mensen die ik bewonder omdat ze zijn gaan staan voor wat ze de wereld te bieden hebben en daarmee een enorm bereik hebben gecreëerd.

 

Way of life

Ondernemen is voor mij veel meer dan het toepassen van slimme strategieën. Het is mijn way of life: je doet niet aan ondernemen, je BENT ondernemer!

Met de Ninke van der Leck Podcast ga ik je inspireren om een ideaal bedrijf te creëren. Een bedrijf dat ideaal is voor anderen én voor jezelf. Een bedrijf van betekenis dat aansluit bij wat er voor jou toe doet en bij het leven dat jij wilt leiden.

Wil je geen uitzending missen? Abonneer je dan op deze podcast en je krijgt bericht wanneer ik een nieuwe uitzending heb gepubliceerd.

En wat ik je sowieso kan aanraden is mijn gratis ebook DOORBREKEN. In dit ebook deel ik de 7 belangrijkste strategieën met je waarmee ik zelf jaar na jaar mijn impact en omzet verdubbel. Vraag DOORBREKEN gratis aan.

Ik wens je veel succes met je bedrijf en tot de volgende uitzending!

 

Naar wat voor soort ondernemerstips ben jij op zoek? Laat een reactie achter en vertel het me. Dan kan ik daar op inhaken als ik weer nieuwe afleveringen ga opnemen.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

 • Hoi Ninke,

  Wat fijn om je elke keer weer voorbij te zien komen op Linkd . In.

  Een tijd geleden heb ik met een van je collega’s een skype gesprek gehad.

  Nu na een grote afsluiting van mijn werkgever , ben ik echt opzoek naar begeleiding om te gaan ondernemen.

  Ik ontvang graag informatie van je en blijf je graag volgen.

  Het boek van Aartjan van Erkel ligt al klaar op mijn nachtkastje.

  Energieke en zonnige groet,
  Esther

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *