1990
1990 (2)
vinkje_blauw_groot (1)

SLUIT IN 8 VAN DE 10 VERKOOPGESPREKKEN DE DEAL EN LAAT JE INKOMEN SNEL STIJGEN. ZONDER DE VERKOPER UIT TE HANGEN OF JE KLANT ONDER DRUK TE ZETTEN.

7 STAPPEN WAARMEE IEDERE ONDERNEMER DIE SOCIAAL IS BETER GAAT VERKOPEN. OOK JIJ!

ONTDEK HOE JE MEER OMZET GAAT MAKEN MET MENSELIJKE GESPREKKEN

KLANTEN ZEGGEN JA ZONDER DAT JIJ OPDRINGERIG HOEFT TE ZIJN

VOOR ONDERNEMERS DIE DIENSTEN OF PRODUCTEN VERKOPEN

BEN JIJ OOK GEFRUSTREERD OMDAT TE WEINIG KLANTEN KOPEN. OOK AL HEB JE EEN SUPERGOED AANBOD MET EEN AANTREKKELIJKE PRIJS?

Waarom leveren je gesprekken met potentiële klanten zo weinig op?

Juist als je te vertrouwen bent zou je makkelijk moeten kunnen verkopen. Verkoop draait namelijk om vertrouwen. Waarom hebben klanten dan te weinig vertrouwen in jou of je aanbod?

Misschien heb je zelf echt geen idee. En herken je je wel in het volgende:

  • Je ziet inmiddels op tegen elk gesprek met een potentiële klant.
  • Je hebt vaak NEE gehoord. Of klanten te vaak horen zeggen dat ze nog even willen nadenken (en dan vervolgens niets meer van zich laten horen).
  • Het is lastig voor je om tot een goede deal te komen.
  • Er zijn elke keer momenten die super ongemakkelijk voelen, zoals het noemen van de prijs. Je gaat ze het liefste uit de weg.
  • Als een klant twijfelt over je aanbod en kritische vragen gaat stellen zou je wel onder de tafel willen kruipen.
  • Je wilt absoluut niet pusherig overkomen.
  • Je vindt eigenlijk dat je aanbod zo goed is dat het zichzelf zou moeten verkopen.

JE BENT NIET DE ENIGE ONDERNEMER DIE OPZIET TEGEN VERKOOP. OF ER MISSCHIEN STIEKEM WEL EEN BEETJE EEN HEKEL AAN HEEFT.

Veel zelfstandigen weten niet precies hoe ze het gesprek moeten voeren, hoe ze om moeten gaan met moeilijke vragen van de klant en hoe ze uiteindelijk de deal kunnen sluiten.

Heel gek is dit niet. Grote kans dat je in het ondernemerschap bent gerold zonder je geschoold te hebben in sales.

Zelf ben ik de eerste jaren van mijn ondernemerschap sales ook uit de weg gegaan. Wat voelde ik me er onzeker over!

Ik had wekelijks koffie-afspraken met potentiële klanten. Ik praatte over koetjes en kalfjes, omdat ik bang was om verkoperig of pusherig over te komen. Elke keer ging ik teleurgesteld naar huis, want ik was weer een nieuwe opdracht misgelopen. En ik wilde zo graag succesvol zijn!

Een succesvolle ondernemer is een KEI in verkopen!

Toen ik me realiseerde dat verkopen een must was ben ik me gaan verdiepen in sales. Ik leerde een methode om dikke deals te sluiten. En ik ging het toepassen in mijn bedrijf. Maar nog steeds kreeg ik veel te vaak NEE te horen. Mensen die eerst enthousiast over me waren, raakten zelfs door het acquisitiegesprek teleurgesteld in me. Ik was veel te pusherig!

Dit was niet mijn manier. Ik wilde mijn klanten niet onder druk zetten. Ik wilde verkopen op een manier die goed voelde zowel voor mij als voor de klant. Sindsdien ben ik me verder gaan verdiepen in sales. Ik heb me ook laten scholen door de top in sales. Uiteindelijk heb ik een manier van verkopen ontwikkeld die 100% goed voelt en integer is. Deze heb ik de Win-Win Verkoopmethode genoemd. Voor beiden moet het waardevol zijn.

Een business zonder verkoop is geen business

Tegenwoordig kijk ik uit naar verkoop. Het is supergaaf! Ik heb zulke mooie gesprekken met klanten die toe zijn aan een volgende stap. En ik help ze de beslissing te maken die het beste is voor hen. Inmiddels verkoop ik met zelfvertrouwen en plezier programma’s van honderden tot wel 25.000 euro. En 8 van de 10 klanten zeggen JA.

HOE IK DIT DOE HEB IK ALLEMAAL VASTGELEGD IN DE WIN-WIN VERKOOPMETHODE.

EN DEZE METHODE KUN JIJ NU KRIJGEN. JE ONTDEKT:

MET WIE JE WEL EN ABSOLUUT NIET IN GESPREK MOET GAAN, ZODAT JE GEEN TIJD HOEFT TE VERSPILLEN EN JE NOOIT MEER GEFRUSTREERD HOEFT TE ZIJN OMDAT HET TOTAAL NIET KLIKT

MET WELKE MENSELIJKE REACTIES JE ZOVEEL VERTROUWEN OPROEPT DAT VEEL VAN JE KLANTEN MET TRANEN IN HUN OGEN ZULLEN ZITTEN OMDAT ZE ZICH HELEMAAL BEGREPEN VOELEN DOOR JE

WAT JE PRECIES ZEGT IN HET BEGIN EN WAT DAARNA. JE WEET EXACT HOE JE EEN VERKOOPGESPREK OPBOUWT EN DE LEIDING HOUDT IN HET GESPREK. JE HOEFT NOOIT MEER HET GEVOEL TE HEBBEN DAT HET ALLE KANTEN OP GAAT

HOE JE DE KLANT HELPT BIJ HET MAKEN VAN DE BESTE BESLISSING. GEEN ONZEKER GEDOE, MAAR VOL FOCUS KIEST DE KLANT VOOR WAT HEM VERDER BRENGT

HOE JE OMGAAT MET BEZWAREN ALS ‘IK VIND HET TE DUUR’ EN ‘IK MOET EERST OVERLEGGEN’ WAARDOOR DE KANS GROOT IS DAT DE KLANT ALSNOG JA ZEGT

HOE JE JE AGENDA VULT MET VERKOOPGESPREKKEN EN DUS ALTIJD EEN MANIER HEBT OM OMZET ERBIJ TE KRIJGEN

HOE JE HET VERKOOPPROCES ZO INRICHT DAT HET JE NAUWELIJKS TIJD KOST EN JE IN MINDER TIJD MEER GAAT VERDIENEN

WELKE WOORDEN JE MOET GEBRUIKEN ALS JE JE AANBOD FORMULEERT EN WELKE JE ABSOLUUT MOET VERMIJDEN

HOE JE OM DE DEAL KAN VRAGEN ZONDER TE PUSHEN, ZODAT DE KLANT HELEMAAL ACHTER ZIJN BESLISSING STAAT EN JE HET GESPREK MET OPGEHEVEN HOOFD KAN AFRONDEN

JE LEERT DUS PRECIES DE METHODE WAARMEE IK ZELF 8 VAN 10 KLANTEN BINNENHAAL.

Ik wilde absoluut geen praktijkje aan huis, maar een bloeiend bedrijf waar ik trots op kan zijn. Daarom begon ik bij Ninke. Ik weet nu precies op wie ik me moet richten en hoe ik deze klanten kan bereiken. Hierdoor hoef ik maar een advertentie op Facebook te zetten en ik heb zo’n 8 tot 10 nieuwe afspraken per week er bij. En ik haal ze ook allemaal binnen. Ik ben pas een half jaar bezig en heb een maandomzet van rond de € 6000. Ik startte met niks, maar mijn praktijk zit nu al vol!

Sarina de Klerk – Hypnotherapie Maas & Waal

Vroeger dacht ik er anders over, maar verkopen is gewoon leuk. De verkoopmethode die ik van Ninke heb geleerd is inmiddels mijn nummer 1 strategie om klanten ja te laten zeggen. Alle prospects leid ik naar zo’n gesprek. Ik weet precies welke stappen ik moet zetten en in welke volgorde. Het heeft me al veel ideale klanten opgeleverd en daarmee een mooie omzet.

Helen Kho – KhoWorks

WAT GEBEURT ER MET JOUW BEDRIJF ALS JIJ 8 VAN DE 10 KLANTEN GAAT BINNENHALEN? EN MET JOUW LEVEN?

Hoe zou je je voelen over jezelf? Welke investeringen in je bedrijf zijn dan mogelijk? Wat zou je eindelijk gaan uitbesteden? Welke reis zou je gaan maken? Wat zou je dan kunnen kopen?

Misschien weet je van binnen dat het tijd is voor de volgende stap in je ondernemerschap. Tijd om je verder te ontwikkelen in sales, zodat je inkomen lekker stijgt en je meer klanten kunt helpen.

WAT KRIJG JE ALS JE JE AANMELDT VOOR DE WIN-WIN VERKOOPMETHODE?

Om het makkelijk voor je te maken om meer te verkopen, heb ik video’s voor je opgenomen, waarin ik precies uitleg wat je in de praktijk moet doen en ik deel praktijkvoorbeelden zodat je veel inspiratie en ideeën krijgt om toe te passen in je eigen bedrijf. Stap voor stap laat ik je zien hoe je meer kunt gaan verkopen. Het zijn totaal 7 stappen. Je krijgt alle tips en trucs om op een hele relaxte en menselijke manier de deal te sluiten.

Ook krijg je checklists die je kunt printen zodat je precies weet wat je moet doen en hoe. Ook zitten hier voorbeeldvragen bij en scripts.

Vanaf nu voel je geen schroom meer om te verkopen en ga je er helemaal voor.

Je ziet ineens waar het steeds mis gaat in de gesprekken die je voert en hebt tools om deze fouten voortaan te voorkomen.

Glashelder is het voor je met wie je in gesprek moet gaan en met wie nooit meer. Een enorme gamechanger!

Meer omzet nodig? Jij hebt voortaan een manier in handen om je agenda te vullen met verkoopgesprekken.

Je weet precies wat je wanneer moet zeggen om een JA te krijgen. Je hebt nu een gedetailleerd script wat je kunt aanpassen naar je eigen situatie.

Nooit meer met je mond vol tanden als een klant twijfelt over je aanbod. Je weet exact het gesprek te draaien waardoor de klant alsnog enthousiast wordt.

Je weet hoe je het aantal verkopen kunt laten stijgen en meer geld kan verdienen. Elke keer weer.

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG
3 SUPERTOFFE BONUSSEN
!

01. “IK VIND HET TE DUUR”

5 MANIEREN OM TWIJFELS WEG TE NEMEN IN VERKOOPGESPREKKEN

Niet schrikken maar smullen van twijfels bij je klant! Je ontdek met dit ebook hoe je op een hele relaxte én eenvoudige manier kunt reageren op bezwaren waardoor de klant alsnog JA zegt.

02. REVIEW READY

HET 5 STAPPEN SYSTEEM VOOR OVERTUIGENDE TESTIMONIALS 

Ontdek hoe je testimonials krijgt die doorlopend voor klanten zorgen. Met goede reviews valt er snel winst te behalen. Je krijgt precies uitgelegd welke elementen een overtuigende testimonial bevat. Ook leer je ze strategisch in te zetten.

03. ONLINE COMMUNITY

TOEGANG TOT DE RISING STARS COMMUNITY INCLUSIEF LIVE Q&A SESSIES MET NINKE T.W.V. €750,-

Stel je vragen en krijg feedback zodat je je verkoopvaardigheden kunt verbeteren en meer gaat verdienen. Connect met andere ondernemers en laat je inspireren door een enorme sales-boost.

Check of jouw bedrijf geschikt is voor de Win-Win Verkoopmethode

Niet ieder bedrijf of iedere ondernemer is geschikt voor deze methode. Check daarom eerst of jij een goede match bent, anders heeft het geen zin om mee te doen.

Het is de bedoeling dat je een aanbod hebt wat klanten kunnen kopen.

Bijvoorbeeld:

FYSIEKE DIENSTEN ZOALS COACHING, TRAINING, ADVIES OF CONSULTATIE

 

ONLINE DIENSTEN ZOALS ONLINE PROGRAMMA’S

 

PRODUCTEN VIA EEN WINKEL OF INTERNET

 

PROJECTEN OP UURBASIS

HEB JE ZO’N SOORT AANBOD? Dan is je bedrijf geschikt voor dit programma. Je ontdekt dan hoe je véél meer gaat verkopen. En pas je het meteen toe, dan zie je je omzet op korte termijn stijgen.

1990
1990 (2)

Ik ben van arm, moe en alleen, naar welvarend, energiek en sociaal vervuld gegaan. Alles lijkt veranderd. M’n Facebooklikes, Mail-subscribers en Youtube subscribers zijn verdubbeld. Mijn inkomen is in 4 maanden verdubbeld. Dat betekent voor mij dat ik geld heb voor leuke hobby’s. Ik kan nu eindelijk drummen, iets wat ik al heel lang wilde. En ik kan op vakantie naar het land waar mijn vriend vandaan komt. Ik heb een schoonmaakster, een personal assistent en een IT-er ingehuurd, waardoor ik nu ruimte heb voor meer fun in mijn dagelijks leven. Ik ben ook minder uren gaan werken, ik stop nu elke dag om 16:00. Mijn mindset is totaal veranderd. Ik gun mezelf voor het eerst in mijn leven overvloed en financieel welzijn.

Marianne van Dijk – trainer Nonviolent Communication

Je hoeft niet super zelfverzekerd te zijn

Het gaat er niet om dat je je anders voordoet dan je je voelt. Het gaan om connectie. En als je een beetje sociaal bent ingesteld kun je met het Win-Win script zeker uit de voeten. Het zal een verademing voor je zijn om te ontdekken hoe relaxed verkopen eigenlijk is.

 

Je kunt ook meedoen als je nog geen website hebt

De Win-Win Verkoopmethode is toepasbaar in elk stadium van je ondernemerschap. Je hoeft zelfs nog geen website te hebben. Het enige wat nodig is, is dat je mail kunt versturen.

 

Je hoeft niet van verkopen te houden

Zelf ben ik ook geen geboren verkoper. Ik zie zelf verkopen als helpen. Met die insteek ga ik elk gesprek in. Als ik van mening ben dat ik iemand kan helpen, bied ik mijn hulp aan. That’s it.

 

Het maakt niet uit in welke markt je zit

In welke branche je ook zit, het is belangrijk dat je klanten hebt. Want alleen dan kun je je werk uitoefenen en geld verdienen. De Win-Win Verkoopmethode is toepasbaar in elke markt.

 

Hoe weet je zeker dat je de investering terugverdient?

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in je ontwikkeling tot verkoper je nauwelijks geld zal verdienen. Pas je dit wel toe dan kunnen er geweldige dingen gebeuren. Denk aan Sarina die nu precies weet hoe ze gesprekken kan regelen en zeker 8 van de 10 klanten binnenhaalt.

 

Garantie

Ik weet zeker dat als je de strategieën, technieken en tips uit dit programma toepast je meer en makkelijker verkoopt. Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken de mogelijkheid om het programma te proberen. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 15 dagen na aanmelding naar support@ninkevanderleck.nl en laat van de eerste 2 modules de volledig gemaakte opdrachten uit het werkboek zien. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

De reden dat we naar het ingevulde werkboek vragen is simpel. We willen werken met mensen die commitment maken én tonen. Die bereid zijn het benodigde werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.

Wat de Win-Win Verkoopmethode je kan opleveren

Stel jezelf eerst eens de vraag: hoe goed verkoop ik nu?  En: welke omzet laat ik nu liggen doordat ik niet over de juiste vaardigheden beschik? Wat loop ik mis in mijn bedrijf en in mijn leven doordat ik nog niet op het juiste niveau zit?

ALS JIJ WIN-WIN TOEPAST IN JE BEDRIJF DAN: 

WEET JE WAT KLANTEN ECHT NODIG HEBBEN OM JA TE ZEGGEN TEGEN. ZELFS ALS JE HOGE PRIJZEN VRAAGT.

KUN JE VANAF ELKE PLEK EN OP ELK MOMENT KLANTEN BINNEN HALEN.

DOE JE JE AANBOD AAN KLANTEN OP EEN SUPER OVERTUIGENDE MANIER WAARDOOR HET VOOR HEN EEN NO-BRAINER IS.

WEET JE HOE JE VOORTAAN BEZWAREN KUNT VOORKOMEN EN ALS DE KLANT TOCH MET TWIJFELS KOMT DAN WEET JE PRECIES HOE JE ZE KUNT  WEERLEGGEN.

1990
1990 (2)