Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactZijn Of Willen?

Google+ LinkedIn

De laatste tijd houdt deze vraag me bezig: wat is belangrijker bij het behalen van je doelen? Weten wat je wilt of focussen op zijn in het nu? In deze aflevering deel ik mijn gedachten hierover. Enjoy!

 

 

Heb ik je met deze podcast geïnspireerd? Laat het me weten in de comments.

 

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn


Warning: Use of undefined constant format_comment - assumed 'format_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ideaalin/public_html/ninkevanderleck.nl/wp-content/themes/lc-blank/single.php on line 35

Marianne Pruimboom

Dank je wel, Ninke! Een goed begin van mijn dag door jouw inspirerende podcast te beluisteren!


GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *