Hoe breng je focus aan als je meerdere bedrijven of diensten hebt?

Google+ LinkedIn

Laatst kreeg ik de vraag: hoe word je succesvol als je twee bedrijven hebt? En ook als je twee totaal verschillende diensten aanbiedt, sta je voor de vraag: ga je door met allebei of niet?

Laatst kreeg ik de vraag: hoe kan je succesvol worden als je twee bedrijven hebt? Anderhalf jaar lang had ik zelf twee bedrijven. Voor mij was het sluiten van mijn andere bedrijf de juiste keuze. Dat betekent niet dat dat voor jou ook geldt. En misschien bied je twee totaal verschillende diensten aan. Ook dan sta je in feite voor dezelfde vraag: ga je door met allebei of niet?

In deze podcast vertel ik je hoe je focus aanbrengt als je meerdere bedrijven of diensten hebt. En natuurlijk ga ik in op de verschillende keuzes die je hebt. Wat wil je dat jouw bedrijf JOU geeft?

Enthousiast over deze podcast over focus aanbrengen? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *