Luister hier naar mijn nieuwste podcast:

255 Bewust Een Commitment Verbreken

Luister hier naar mijn nieuwste podcast:

255 Bewust Een Commitment Verbreken

WERKEN MET NINKE

Mijn naam is Ninke van der Leck en ik help CEO’s, visionairs en ondernemers die al mooie successen hebben behaald om de vanzelfsprekende #1 te worden voor de bovenkant van hun markt.

Mijn
Verhaal

Mijn naam is Ninke van der Leck en ik help CEO’s, visionairs en ondernemers die al mooie successen hebben behaald om de vanzelfsprekende #1 te worden voor de bovenkant van hun markt.

Waarom ik je kan leren de vanzelfsprekende #1 te worden voor de bovenkant van jouw markt

Jarenlang runde ik een miljoenenbusiness waarbij ik online programma’s verkocht aan duizenden klanten. Van de buitenkant zag het er fantastisch uit, toch deed ik veel pijnlijke concessies.

Mijn winst werd steeds lager, mijn team werd steeds groter, mijn werkuren breidden zich in rap tempo uit, terwijl het contact met mijn klanten steeds minimaler werd.

Ik besloot niet langer te kiezen voor volume, maar voor waarde.

Dit veranderde alles!

Laatst nog, stond een klant met haar oren te klapperen toen ik vertelde dat ik minimaal 10 weken per jaar vakantie heb, elke maand een week vrij neem en niet meer dan 3 dagen per week werk.

Ik weet dat het niet gebruikelijk is om zo je vrijheid te claimen. Maar als ondernemer heb je de sleutel naar overvloed in handen, waarom zou je je dan gedragen als een werknemer in je eigen bedrijf?

Ik ben getrouwd met Floris, ben moeder van Thomas, Hugo en Simon en heb een auto-immuunziekte. Eindeloos vaak ben ik over mijn grenzen gegaan, waardoor ik compleet uitgeteld op de bank lag en me niets meer waard voelde.

In de loop van de jaren ontdekte ik dat ik mijn leven volledig naar eigen hand kon zetten door mezelf op #1 te zetten en niet langer met de stroom mee te gaan. Hierdoor heb ik nu zowel financieel als in mijn agenda ruimte om de wereld rond te reizen met mijn gezin, heb ik een fantastisch team (zowel zakelijk als privé), woon ik in een heerlijk vrijstaand huis en doneer ik jaarlijks mooie bedragen aan goede doelen.

Ontdek samen met mij hoe jij meer kunt verdienen in minder tijd

“Ik vroeg eerder 7.000 euro. Nu 25.000 euro”

“Door corona hebben we miljoenen verloren, de business stond onder water, dus het leek onmogelijk om zelf ooit de investering te kunnen doen in Ninke’s premium coaching. En zelf premium prijzen vragen, ik voelde wel dat ik het waard was, maar dacht: ik ben hier nog lang niet.

Toen we die miljoenen verloren, kwam er een leeuwin in me los. Ik moest mijn eigen leiderschap gaan pakken, want er zat veel meer in me dan ik tot dan toe liet zien. Ik wilde helemaal vol gas gaan.

Ik had jarenlang tonnen geïnvesteerd in mijn leiderschaps-skills, maar niet in mijn business-skills. Dus ik had ja gezegd tegen een high-end businesscoach. Maar toen sprak ik Ninke en ik denk altijd: je moet zijn bij de beste, als het gaat om opleiding en begeleiding. Dus toen dacht ik: nu ik toch al van plan was de helft te investeren, dan doe ik nu gewoon alles, maar dan wel bij Ninke. Ik had gelukkig nog niks getekend bij die ander.

Ik ben head-first de coaching ingegaan. Gewoon springen, niet weten waar je uitkomen en hopen dat je veilig landt.

De hoogste prijs die ik zelf eerder vroeg was 7.000 euro. Ik vraag nu 25.000 euro. Dit gaan doen was een mindset-game. En deze nieuwe prijs klopt voor mijn gevoel veel meer, omdat ik wist dat ik meer waard was. Toen mijn nieuwe aanbod startte had ik meteen 4 á 5 premium klanten hiervoor.

Verder hoef ik nu geen grote lanceringen meer te doen, maar heb ik ongoing sales. Dit was een groot verlangen van mij. Het jezelf opboksen voor zo’n grote lancering vond ik altijd heel pittig. Er zit meer continuïteit in, meer rust en het belangrijkste is dat de prijs die ik nu vraag matchend is met de waarde die ik bied.

floor daver 200x200

Floor Daver, Higher Self Leadershipcoach
Heeft 2 bedrijven, woont op Ibiza

5/5

“Het is superleuk om te zien dat het zo snel rendeert”

“Voorheen was ik het hele jaar door Nederland aan het scharrelen om klanten te krijgen. Ik ging met mijn auto van Groningen tot aan Maastricht om lezingen en trainingen te geven.

Ik zat al een paar jaar aan een inkomensplafond. Ik had het niet slecht, maar ook zeker niet van the sky is the limit. Ik koos vaak voor de veilige weg en had daarom ook een ‘veilige’ omzet.

Ik luisterde eerst de podcast van Ninke en daarna las ik haar boek. Het idee om je alleen nog maar te richten op de bovenkant van de markt, sprak me erg aan en gaf me direct rust.

De investering in het 5 Star Membership was voor mij een financiële stretch die ik in mijn hele leven nooit eerder had gemaakt. Het was heel spannend, ik heb er zelfs moeilijke nachten van gehad.

Maar ik wist: dit moet ik doen. Lef loont. Je moet gewoon lef tonen wil je een volgende stap maken in je business. En dat kan je niet doen door heel veilig te investeren in kleine programma’s. Je bent dan nog niet écht het spel aan het spelen.

Daarnaast heb ik gemerkt dat het goed is om zelf voorop te gaan met het doen van een serieuze investering, als je dat ook vraagt van je klanten. Mijn ervaring is dat het hierdoor heel snel makkelijk wordt om hoge bedragen te vragen.

Voor mijn nieuwe premium doelgroep blijkt die hoge prijs een veel minder groot probleem dan ik eerder dacht. Dit was voor mij echt een eyeopener.

Sinds ik Ninke’s coaching heb is alles simpeler, het kernwoord is echt simplicity: 1 doelgroep, 1 aanbod, 1 prijs. 

Ik heb voor het eerst vrijheid, niet in alleen in tijd maar ook in financiële zin. In 3 weken tijd haalde ik mijn hele jaaromzet binnen van het jaar ervoor. Dit was best onwerkelijk. Je komt ineens op een heel ander level te spelen. Heel bijzonder om mee te maken.

Had ik dit niet gedaan, dan had ik waarschijnlijk nog jarenlang  aangemodderd. Mijn vrouw en kinderen had ik dan nauwelijks gezien, ik zou dan ontzettend druk gebleven zijn en had veel minder verdiend.

Ik start mijn werkdag tegenwoordig om 11:00 uur ’s ochtends nadat ik eerst een rondje heb hardgelopen en om 16:30 uur rond ik af en kan ik de kinderen ophalen. Ook kan ik er voor mijn ouders zijn die op leeftijd komen. Ik zit niet meer in de hurry of in de ratrace.

Tegelijkertijd was dit natuurlijk ook wel een van de doelen om in het programma van Ninke te stappen. Het is superleuk om te zien dat het zo snel rendeert. Met Ninke’s hulp en steun heb ik kunnen verzilveren van wat ik
afgelopen jaren heb opgebouwd.

erwin klappe 200x200

Erwin Klappe, Expert Werkgeluk
Vader van 3 jonge kinderen

5/5

“Ik heb nu een conversie van bijna 90%, terwijl ik hogere prijzen vraag”

“Ik was al succesvol, had een omzet van 375.000 euro per jaar, maar als single mom heb ik alleen tijd als mijn zoontje naar school is.

Ik was al 15 jaar onderneemster en ik had me al een tijdje verdiept in high end ondernemen, omdat dat het niveau is waar ik het best tot mijn recht kom. De combinatie van big business met ease was voor mij de volgende stap.

Ik ging nog niet met de juiste klanten in gesprek, het waren potentiële klanten die geen klant werden omdat ze er nog niet klaar voor waren. Verder behaalden mijn klanten geen goede resultaten. Het was gewoon net wel, net niet. Ik speelde op een te laag niveau. Als ik hier niets aan zou doen, dan zou het hetzelfde blijven, of mogelijk nog minder. En ik wist: het kan nog beter.

Na het overlijden van mijn moeder op mijn 28e, besloot ik mijzelf alleen nog het allermooiste leven te gunnen. Ik voel altijd waar ik moet zijn en ik geef mezelf dan de toestemming.

Ik kende Ninke al jaren, zij straalde zoveel ease uit. Sinds de coaching met Ninke leef ik na 15 jaar ondernemerschap eindelijk big business with ease. Al tussen het gesprek waarin ik ja zei en onze eerste sessie had ik 75.000 euro omzet.

Inmiddels ben ik nog nieteens op de helft van het jaar, maar wel al over de helft van mijn nieuwe omzetdoel van 600.000 euro. In mijn salesgesprekken heb ik nu een conversie van bijna 90%. Ik embody het nu echt. Ik adem het en heb het in de vingers.”

katrin van de water 200x200

Katrin van de Water, High end businessmentor
Single mom, verkocht eerder een miljoenenbedrijf

5/5

“Zoals ik nu leef is iets voor Hollywood films en dat heb ik gewoon thuis.”

“Wat betreft marketing kwam ik niet verder dan maandelijks een oersaai artikel uitsturen over warmtepompen. Er zat geen enkele strategie achter. Ik voelde me geen ondernemer en had geen lange termijn strategie.

We draaiden financieel al twaalf jaar in rondjes, we draaiden quitte of zelfs verlies, hadden cashflowproblemen en veel financiële stress. We hadden geen geld voor investeringen, want werkten met klanten die te weinig winstgevend waren en te veel energie kostten.

Ik was al bij allerlei goeroes geweest die staan te roepen en te doen op een podium, maar ik had daar uiteindelijk niks aan. Mijn la lag altijd vol met schriften en aantekeningen, maar er gebeurde niets mee.

Ninke’s coaching bleek een echte gamechanger voor mij. Ze praat me nooit naar de mond, maar houdt me een spiegel voor en helpt me aan een concreet plan van aanpak. Dit geeft me rust in mijn hoofd.

In de eerste 8 weken van de coaching maakte ik direct 200.000 euro winst. We richten ons nu niet meer op jan en alleman, maar op high end klanten. Dit is nu ook duidelijk voor de buitenwereld door onze marketing en manier van communiceren.

Privé heb ik veel meer vrijheden gekregen. We leven graag gezond en hebben nu iemand die dagelijks bij ons komt koken, ontbijt, lunch, avondeten. Het is iets voor Hollywood films en dat heb ik nu gewoon thuis. Hierdoor heb ik veel meer tijd, bijvoorbeeld om uitgebreid met mijn hond te wandelen.

Mijn mama zorgde toen ik klein was in haar eentje voor ons en we hadden grote financiële problemen en schulden bij de bank. Het was krabben om aan het einde van de maand genoeg eten op tafel te hebben. Ik liep in tweedehands kleding en werd daar op school om gepest. Laatst vlogen we eerste klas naar Zuid-Afrika. Dat vind ik nog steeds ongelofelijk.

In mijn eigen omgeving kan ik hier niet over praten, omdat ze dan denken dat ik naast mijn schoenen loop. Maar hier heb ik een groep met gelijkgestemde zielen gevonden die allemaal bezig zijn met waar ze willen komen in het leven, hoog durven mikken, ver buiten hun comfortzone.

Ik leid voor het eerst mijn bedrijf. Voorheen was het lijden met een lange ij.”

heidi-van-sebroeck-2-200x200

Heidi van Sebroeck, High end renovatiebedrijf
Runt haar bedrijf samen met levenspartner Benoit

5/5

Zo ontsnap je aan de ratrace

Als wij samenwerken daag ik je uit om je standaard te verhogen, zodat je kunt leven en werken op jouw manier. Waarom? Zolang je meegaat met de meerderheid, verdwijn je in de massa en wordt jouw waarde niet herkend.

Ik zal je helpen bij het doorontwikkelen van jouw leiderschap, het versimpelen van je business, het concreet maken van je plannen, het helder krijgen van je acties.

Ik ben niet de coach die alleen maar zegt wat jij wilt horen. Ik houd je een spiegel voor, stel je kritische vragen, denk gretig met je mee en… zal je iedere keer terugbrengen naar jouw oneindige potentie, zodat je eindelijk kunt gaan verdienen wat je waard bent.

Waar ik jarenlang duizenden klanten had, coach ik tegenwoordig max. 20 klanten per jaar die ik persoonlijk hiervoor selecteer. Ik heb de luxe om aan cherry-picking te kunnen doen!

Krijg het inkomen en de vrijheid die je waard bent
Krijg het inkomen en de vrijheid die je waard bent
ebook release the ease

release the ease

Ontdek hoe je doorgroeit naar 1 miljoen euro omzet per jaar of meer, zonder je druk te maken of je privéleven op te geven.

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.