5 Star Mastermind

Tweedaags live event
op 21 en 22 maart 2024
met high value businesscoach Ninke van der Leck

Voor ondernemers die vinden dat ze het waard zijn om veel te verdienen

Hey mooie ondernemer,

In het hippe toilet met zwarte tegels, messing kranen en Marie-Stella Maris handzeep sprak ze me aan. Ik had haar al zien kijken. Samen met haar man had ze ons in het sterrenrestaurant een tijdje zitten observeren.

“Ik vraag het je toch gewoon even hoor, wat zijn jullie van elkaar? Wij denken in ieder geval geen familie, geen collega’s, maar ook geen vriendengroep…”.

Ik verplaatste mezelf in haar schoenen en zag ons zitten. Mannen en vrouwen, tussen de 29 en 55 jaar. Casual gekleed en smaakvol. Diepe gesprekken en af en toe enorm gelach. Genietend van het eten, maar vooral van elkaar.

Tja wat ben je dan..? Een high level mastermind!

De buitenwereld snapt er vaak geen bal van. Is een mastermind dan een seminar? Zijn het heidagen? Is het een netwerkevent?

Een mastermind is ook eigenlijk niet uit te leggen. Je moet het zelf beleven om het te kunnen begrijpen.

Sinds 2015 neem ik zelf minimaal 3x per jaar deel aan masterminds. Ik vind het relaxte dagen waarbij je samen met high-level ondernemers grote doorbraken beleeft op het gebied van business, vrijheid en joy.

Masterminden is mijn favoriete hobby!

Op 21 en 22 maart 2024 vindt de 5 Star Mastermind plaats, mijn eigen kleinschalige 2-daagse live event, dat lifechanging voor je kan zijn.

De meeste plaatsen zijn gereserveerd voor mijn premium klanten. Er is een aantal extra tickets beschikbaar voor andere ondernemers met een €250+ jaaromzet en good vibes die willen doorbreken met high value ondernemen.

Omdat het om een high value mastermind gaat (kwaliteit boven kwantiteit), is het aantal plaatsen beperkt. Dit zorgt ervoor dat iedereen met elkaar kan connecten en we echt de ruimte hebben om elkaar te inspireren en te helpen.

Weet jij diep van binnen dat je te hard werkt en wil je eindelijk verdienen wat je waard bent, dan is de 5 Star Mastermind jouw place to be.

handtekening ninke 365x155

Blijf voorál niet hangen in de middenmoot.

Voel jij jezelf net een werkpaard?

De 5 Star Mastermind heb ik speciaal voor jou gecreëerd als je een ervaren ondernemer bent en deep down weet dat je te hard werkt:

… Je vraagt marktconforme prijzen, terwijl je beter bent dan je concurrenten
… Je voelt je kwetsbaar, want als je vrij neemt valt je omzet stil
… Quality time is het allerbelangrijkste voor je, maar toch gaat je werk altijd voor
… Je doet concessies aan jezelf, je gezin en je familie en dit doet zeer

De 5 Star Mastermind is de sleutel om te ontsnappen uit je zelfgebouwde gevangenis waarin je veel te hard moet werken.

Je komt binnen als een werkpaard en na twee dagen vertrek je als een visionair.

Voelt het te goedkoop wat je aan het doen bent?

Ondernemers die in de 5 Star Mastermind stappen, doen dat vaak omdat het te cheap voelt wat ze aan het doen zijn.

Hangt het jou de keel uit…

…om te werken met klanten die je ontgroeid bent?
…om te moeten horen dat klanten jou te duur vinden?
…om vergeleken te worden met anderen terwijl die een veel lager niveau hebben?
…dat klanten jouw adviezen in de wind slaan terwijl je weet dat ze lifechanging kunnen zijn?

Terecht. Je hoeft dat ook niet te accepteren. En er is iets beters voor je mogelijk.

“Ik heb gisteren eindelijk weer eens samen aan tafel met mijn kinderen gegeten. Dat was zo fijn!”

Ik ben in gesprek met Tamara en krijg kippenvel. Deze getalenteerde vrouw, getrouwd, moeder van twee prachtige kinderen en een jaaromzet van meer dan €300.000 heeft het allemaal voor elkaar. Tenminste, zo lijkt het van buitenaf.

Ondertussen komt qualitytime met de meest waardevolle mensen in haar leven, haar gezin, steeds meer in het gedrang. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, inclusief de weekenden, is zij aan het werk. Iedere keer weer in de hoop dat het over een paar maanden rustiger wordt.

“Je houdt jezelf voor de gek,” zeg ik. “Je krijgt het niet rustiger. Tenminste, niet als jij zo doorgaat en kostbare tijd met jouw kinderen opgeeft voor bijzaken in jouw bedrijf.

Je bent een slechte baas voor jezelf. Je staat continu aan, hebt stress en trekt steeds meer werk naar je toe. Je bent een werkpaard dat verslaafd is aan druk zijn. Hiermee ben je, naar mijn idee, de grootste rem op de groei van je bedrijf. Je bent een saboteur van je eigen succes en geluk.

Hoe zou het voor je zijn als je voortaan niet meer het werkpaard bent in je bedrijf, maar het luxepaardje? Dat je alleen nog maar focust op wat waardevol is, op wat ertoe doet? Dat je eindelijk leiding neemt over je tijd en je inkomen, zonder concessies?”

 

Wees eens eerlijk: ben jij ook een slechte baas voor jezelf?

Waarom zou je doorgaan met het opgeven van kostbare tijd met je kinderen voor bijzaken in je bedrijf? Hoe zou het voor je zijn als je voortaan niet meer het werkpaard bent in je bedrijf, maar het luxepaardje?

Ervaar in 2 dagen hoe heerlijk high value ondernemen is

In de 5 Star Mastermind neem je 2 dagen de tijd om uit te zoomen en te voelen: Wat is voor mij echt belangrijk? Als alles mogelijk was, wat zou ik dan willen creëren?

Hiervoor heb ik deze mastermind gecreëerd.

Na deze 2 dagen weet je definitief: er is voor mij iets anders mogelijk. Meer geld, meer vrije tijd, meer ease, en meer lol.

High value ondernemen is altijd kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Je neemt geen genoegen meer met de middenmoot, maar je geeft jezelf alleen nog het allerbeste.

In je eigen omgeving word je omringd door mensen die allerlei beren op de weg zien. Daarom heb je ook een andere omgeving nodig. Een 5 star-omgeving, waar iedereen de blik vooruit heeft. Je komt in een warm bad met gelijkgestemden.

Ervaar dat je business weer simpel wordt

Tijdens de 5 Star Mastermind krijg je helderheid over jouw vervolgstappen. Je ontdekt o.a:

“Ik vroeg eerder €7.000,-. Nu €25.000,-“

“Door corona hebben we miljoenen verloren, de business stond onder water, dus het leek onmogelijk om zelf ooit de investering te kunnen doen in Ninke’s premium coaching. En zelf premium prijzen vragen, ik voelde wel dat ik het waard was, maar dacht: ik ben hier nog lang niet.

Toen we die miljoenen verloren, kwam er een leeuwin in me los. Ik moest mijn eigen leiderschap gaan pakken, want er zat veel meer in me dan ik tot dan toe liet zien. Ik wilde helemaal vol gas gaan.

Ik had jarenlang tonnen geïnvesteerd in mijn leiderschaps-skills, maar niet in mijn business-skills. Dus ik had ja gezegd tegen een high-end businesscoach. Maar toen sprak ik Ninke en ik denk altijd: je moet zijn bij de beste, als het gaat om opleiding en begeleiding. Dus toen dacht ik: nu ik toch al van plan was de helft te investeren, dan doe ik nu gewoon alles, maar dan wel bij Ninke. Ik had gelukkig nog niks getekend bij die ander.

Ik ben head-first de coaching ingegaan. Gewoon springen, niet weten waar je uitkomen en hopen dat je veilig landt.

De hoogste prijs die ik zelf eerder vroeg was 7.000 euro. Ik vraag nu 25.000 euro. Dit gaan doen was een mindset-game. En deze nieuwe prijs klopt voor mijn gevoel veel meer, omdat ik wist dat ik meer waard was. Toen mijn nieuwe aanbod startte had ik meteen 4 á 5 premium klanten hiervoor.

Verder hoef ik nu geen grote lanceringen meer te doen, maar heb ik ongoing sales. Dit was een groot verlangen van mij. Het jezelf opboksen voor zo’n grote lancering vond ik altijd heel pittig. Er zit meer continuïteit in, meer rust en het belangrijkste is dat de prijs die ik nu vraag matchend is met de waarde die ik bied.

floor daver 200x200

Floor Daver, Higher Self Leadershipcoach
Heeft 2 bedrijven, woont op Ibiza

5/5

“Het is superleuk om te zien dat het zo snel rendeert”

“Voorheen was ik het hele jaar door Nederland aan het scharrelen om klanten te krijgen. Ik ging met mijn auto van Groningen tot aan Maastricht om lezingen en trainingen te geven.

Ik zat al een paar jaar aan een inkomensplafond. Ik had het niet slecht, maar ook zeker niet van the sky is the limit. Ik koos vaak voor de veilige weg en had daarom ook een ‘veilige’ omzet.

Ik luisterde eerst de podcast van Ninke en daarna las ik haar boek. Het idee om je alleen nog maar te richten op de bovenkant van de markt, sprak me erg aan en gaf me direct rust.

De investering in het 5 Star Membership was voor mij een financiële stretch die ik in mijn hele leven nooit eerder had gemaakt. Het was heel spannend, ik heb er zelfs moeilijke nachten van gehad.

Maar ik wist: dit moet ik doen. Lef loont. Je moet gewoon lef tonen wil je een volgende stap maken in je business. En dat kan je niet doen door heel veilig te investeren in kleine programma’s. Je bent dan nog niet écht het spel aan het spelen.

Daarnaast heb ik gemerkt dat het goed is om zelf voorop te gaan met het doen van een serieuze investering, als je dat ook vraagt van je klanten. Mijn ervaring is dat het hierdoor heel snel makkelijk wordt om hoge bedragen te vragen.

Voor mijn nieuwe premium doelgroep blijkt die hoge prijs een veel minder groot probleem dan ik eerder dacht. Dit was voor mij echt een eyeopener.

Sinds ik Ninke’s coaching heb is alles simpeler, het kernwoord is echt simplicity: 1 doelgroep, 1 aanbod, 1 prijs. 

Ik heb voor het eerst vrijheid, niet in alleen in tijd maar ook in financiële zin. In 3 weken tijd haalde ik mijn hele jaaromzet binnen van het jaar ervoor. Dit was best onwerkelijk. Je komt ineens op een heel ander level te spelen. Heel bijzonder om mee te maken.

Had ik dit niet gedaan, dan had ik waarschijnlijk nog jarenlang  aangemodderd. Mijn vrouw en kinderen had ik dan nauwelijks gezien, ik zou dan ontzettend druk gebleven zijn en had veel minder verdiend.

Ik start mijn werkdag tegenwoordig om 11:00 uur ’s ochtends nadat ik eerst een rondje heb hardgelopen en om 16:30 uur rond ik af en kan ik de kinderen ophalen. Ook kan ik er voor mijn ouders zijn die op leeftijd komen. Ik zit niet meer in de hurry of in de ratrace.

Tegelijkertijd was dit natuurlijk ook wel een van de doelen om in het programma van Ninke te stappen. Het is superleuk om te zien dat het zo snel rendeert. Met Ninke’s hulp en steun heb ik kunnen verzilveren van wat ik
afgelopen jaren heb opgebouwd.

erwin klappe 200x200

Erwin Klappe, Expert Werkgeluk
Vader van 3 jonge kinderen

5/5

“Ik heb nu een conversie van bijna 90%, terwijl ik hogere prijzen vraag”

“Ik was al succesvol, had een omzet van 375.000 euro per jaar, maar als single mom heb ik alleen tijd als mijn zoontje naar school is.

Ik was al 15 jaar onderneemster en ik had me al een tijdje verdiept in high end ondernemen, omdat dat het niveau is waar ik het best tot mijn recht kom. De combinatie van big business met ease was voor mij de volgende stap.

Ik ging nog niet met de juiste klanten in gesprek, het waren potentiële klanten die geen klant werden omdat ze er nog niet klaar voor waren. Verder behaalden mijn klanten geen goede resultaten. Het was gewoon net wel, net niet. Ik speelde op een te laag niveau. Als ik hier niets aan zou doen, dan zou het hetzelfde blijven, of mogelijk nog minder. En ik wist: het kan nog beter.

Na het overlijden van mijn moeder op mijn 28e, besloot ik mijzelf alleen nog het allermooiste leven te gunnen. Ik voel altijd waar ik moet zijn en ik geef mezelf dan de toestemming.

Ik kende Ninke al jaren, zij straalde zoveel ease uit. Sinds de coaching met Ninke leef ik na 15 jaar ondernemerschap eindelijk big business with ease. Al tussen het gesprek waarin ik ja zei en onze eerste sessie had ik 75.000 euro omzet.

Inmiddels ben ik nog nieteens op de helft van het jaar, maar wel al over de helft van mijn nieuwe omzetdoel van 600.000 euro. In mijn salesgesprekken heb ik nu een conversie van bijna 90%. Ik embody het nu echt. Ik adem het en heb het in de vingers.”

katrin van de water 200x200

Katrin van de Water, High end businessmentor
Single mom, verkocht eerder een miljoenenbedrijf

5/5

“Zoals ik nu leef is iets voor Hollywood films en dat heb ik gewoon thuis.”

“Wat betreft marketing kwam ik niet verder dan maandelijks een oersaai artikel uitsturen over warmtepompen. Er zat geen enkele strategie achter. Ik voelde me geen ondernemer en had geen lange termijn strategie.

We draaiden financieel al twaalf jaar in rondjes, we draaiden quitte of zelfs verlies, hadden cashflowproblemen en veel financiële stress. We hadden geen geld voor investeringen, want werkten met klanten die te weinig winstgevend waren en te veel energie kostten.

Ik was al bij allerlei goeroes geweest die staan te roepen en te doen op een podium, maar ik had daar uiteindelijk niks aan. Mijn la lag altijd vol met schriften en aantekeningen, maar er gebeurde niets mee.

Ninke’s coaching bleek een echte gamechanger voor mij. Ze praat me nooit naar de mond, maar houdt me een spiegel voor en helpt me aan een concreet plan van aanpak. Dit geeft me rust in mijn hoofd.

In de eerste 8 weken van de coaching maakte ik direct 200.000 euro winst. We richten ons nu niet meer op jan en alleman, maar op high end klanten. Dit is nu ook duidelijk voor de buitenwereld door onze marketing en manier van communiceren.

Privé heb ik veel meer vrijheden gekregen. We leven graag gezond en hebben nu iemand die dagelijks bij ons komt koken, ontbijt, lunch, avondeten. Het is iets voor Hollywood films en dat heb ik nu gewoon thuis. Hierdoor heb ik veel meer tijd, bijvoorbeeld om uitgebreid met mijn hond te wandelen.

Mijn mama zorgde toen ik klein was in haar eentje voor ons en we hadden grote financiële problemen en schulden bij de bank. Het was krabben om aan het einde van de maand genoeg eten op tafel te hebben. Ik liep in tweedehands kleding en werd daar op school om gepest. Laatst vlogen we eerste klas naar Zuid-Afrika. Dat vind ik nog steeds ongelofelijk.

In mijn eigen omgeving kan ik hier niet over praten, omdat ze dan denken dat ik naast mijn schoenen loop. Maar hier heb ik een groep met gelijkgestemde zielen gevonden die allemaal bezig zijn met waar ze willen komen in het leven, hoog durven mikken, ver buiten hun comfortzone.

Ik leid voor het eerst mijn bedrijf. Voorheen was het lijden met een lange ij.”

heidi-van-sebroeck-2-200x200

Heidi van Sebroeck, High end renovatiebedrijf
Runt haar bedrijf samen met levenspartner Benoit

5/5

Als je toch moet kiezen,
kies dan voor het beste

Over
Ninke van der Leck

Lange tijd was ik zelf altijd druk met mijn bedrijf. Ook al hield ik van mijn werk, de spanning liep geregeld op. Alle ballen die ik maar in de lucht moest houden. Ik voelde me continu opgejaagd en had het idee dat ik niet kon verslappen.

Omdat ik voornamelijk werkte met klanten uit het lage- en middensegment moest ik maandelijks veel programma’s verkopen om mijn team en advertentiekosten te kunnen betalen.

Ondertussen bleven mijn team en mijn maandelijkse kosten alleen maar groeien.

paarse-cirkel-350x350
ninke 567x850

Ook leverde ik steeds meer in op wat belangrijk voor me is: mijn gezin, mijn gezondheid, de tijd voor mezelf.

Dit was het tegenovergestelde van wat ik wilde!!

Tegenwoordig help ik klanten alleen nog maar op de allerbeste manier, waardoor ik nu werk met toffe ondernemers met een hoog ambitieniveau die bereid én in staat zijn hoge investeringen te doen.

Mijn bedrijf is simpel, mijn kosten zijn in jaren niet zo laag geweest en de samenwerking met klanten was nooit eerder zo kloppend.

Ik richt me op een klein aantal ondernemers, met wie het heerlijk samenwerken is.

kim-rietvink-200x200

“Tijdens de tweedaagse maakte ik mijn eerste premium aanbod en verdriedubbelde ik mijn prijs. Ik verkoop mijn nieuwe programma van €30.000 euro nu moeiteloos aan ideale klanten.”

5/5

Kim Rietvink
Spiritueel Businesscoach

dennis van leeuwen over ninke van der leck2

“Ninke heeft de magische gave om in een paar seconden te weten waar je behoefte aan hebt. Dit maakt haar één van de beste businesscoaches in Nederland. Ze is ene onmisbare speler in je succes.”

5/5

Dennis van Leeuwen
Online Marketingconsultant

vivian-reijs-200x200

“De 5 Star Mastermind is premium op alle fronten! Like-minded ondernemers, kennis van hoog niveau, persoonlijke aandacht, de locatie, het eten… alles!”

5/5

Vivian Reijs
Premium Hormoonexpert

bas urlings

“Ninke weet als geen ander hoe je met minder klanten meer kan verdienen”

5/5

Bas Urlings
Serial entrepreneur

Wie komen in aanmerking voor een plek in de 5 Star Mastermind

Ben jij dit? Dan ben je welkom!

…NIET voor ondernemers die...

…na het lezen van deze pagina denken: “Dit kan niet in mijn situatie”. Het is voor ondernemers die denken in mogelijkheden, niet in moeilijkheden.

…die denken dat ze bij mij een golden ticket kopen. Meedoen met de mastermind is de eerste stap. Je zult je schouders eronder moeten zetten om het bedrijf van je dromen te creëren.

…die coaching willen, maar alleen als de coach zegt wat ze willen horen.

…die alleen maar komen halen en niet bereid zijn om good practices uit hun eigen business te delen. De magie van de mastermind ontstaat als we onze beste ideeën uitwisselen.

…een jaaromzet hebben van minder dan €250.000. De strategieën die worden gedeeld zijn passend voor ondernemers die 250k+ draaien.

…die franchisers zijn of netwerkmarketing doen. De mastermind is voor ondernemers die zelfstandig kunnen beslissen over de koers van hun bedrijf.

De hoogste investering die Floor eerder vroeg was €7.000. Ze vraagt nu €25.000 en heeft een wachtlijst.

Floor Daver, leiderschapscoach

Play Video

“We gingen met Covid letterlijk van miljoenen naar 0. Er zat nog maar één ding op: ik moest heel veel gaan verdienen”

Floor Daver, leiderschapscoach

Dennis had het gevoel dat hij in de Champions League thuishoorde, maar in de Eredivisie speelde.

Door de coaching ontdekte hij dat zijn kennis bij de juiste klanten 10x meer waard is en dat zij er ook 10x meer voor betalen.

Dennis van Leeuwen, marketingconsultant

Play Video

“€100.000 winst en het is pas eind januari”

Dennis van Leeuwen, marketingconsultant

Heidi is ingenieur en groeide op bij haar alleenstaande moeder die geen geld had voor nieuwe kleding en schoolreisjes.

Jaren draaide ze break-even of zelfs verlies. Door de coaching werd Heidi een betere leider van haar bedrijf en vergrootte ze haar omzet en winst fors.

Heidi van Sebroeck,
highend woning- en renovatiebedrijf
Play Video

“Van 1,3 miljoen naar 4,7 miljoen omzet gegroeid”

Heidi van Sebroeck,
highend woning- en renovatiebedrijf

Na de verkoop van haar massa-bedrijf startte single mom Katrin een nieuw bedrijf als highend businessmentor.

In de coaching gingen we aan de slag met haar premium aanbod en positionering. Waar klanten eerder €18.000 betaalden voor een traject, werkt ze nu nog maar met 12 klanten per jaar en vraagt ze €50.000 en €100.000.

Katrin Van de Water,
highend businessmentor
Play Video

“Vorig jaar €520.000 omzet gemaakt, terwijl ik 3,5 maand op vakantie ben geweest”

Katrin Van de Water, highend businessmentor

Play Video

“Ik zit veel lekkerder in mijn vel en mijn kinderen hebben er een veel relaxtere moeder aan over gehouden”

Floor Keereweer,
Female Leadershipmentor

Play Video

“Ik zit veel lekkerder in mijn vel en mijn kinderen hebben er een veel relaxtere moeder aan over gehouden.

Waar ik eerst bleef hangen op 8.000 euro per maand heb ik nu maanden van 30.000 euro.”

Floor Keereweer,
Female Leadershipmentor

Data en Locatie

De 2-daagse 5 Star Mastermind vindt plaats op 21 en 22 maart 2024 op een heerlijke, nog nader te bepalen, 5 Star locatie in Nederland. 

ninke van der leck 5 star mastermind

Surround Yourself With People Who See Your Value And Remind You Of It

Hoeveel mensen doen er mee?

Het is moeilijk in te schatten op dit moment, maar we verwachten uiteindelijk zo’n 30 toffe ondernemers. Dit kan natuurlijk meer of minder worden. Het uitgangspunt is dat iedereen echt elkaar kan connecten en we echt de ruimte hebben om elkaar te inspireren en helpen.

Hoe zien de dagen eruit?

Beide dagen werken we in een relaxte sfeer tussen 9:30 uur en ongeveer 17:30 uur aan mooie doorbraken op persoonlijk en ondernemersvlak. De setting is zo ingericht dat iedereen maximale waarde kan behalen uit deze twee dagen. Verder houden we van heerlijk en gezond eten en worden lunch (beide dagen), diner (dag 1), ontbijt (dag 2) en borrel (dag 2) voor je geregeld. Na aanmelding vragen we om je dieetwensen, waar we met liefde rekening mee houden.

Uit welke branches komen de andere deelnemers?

Andere ondernemers die hebben meegedaan waren onder andere een eigenaar van een bouwbedrijf, een advocaat/mediator, een leiderschapscoach, een interieurontwerper, een businessconsultant, een voedingsexpert, een ecommerce-adviseur, een marketingspecialist, een HR-adviseur, een hoogbegaafdheids-specialist, een business-strateeg in de tandheelkunde, een makelaar en een coach voor topsporters.

Heb je nog vragen?

We helpen je graag verder! Stuur mijn assistente Sandra even een mail op contact@ninkevanderleck.nl

wachtlijst
5 STAR MAstermind

21 en 22 maart 2024

Tweedaags live event met high value business coach Ninke van der Leck.

Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst en je wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer de voorverkoop start.

ninke staand 800x1200
ebook release the ease

release the ease

Ontdek hoe je doorgroeit naar 1 miljoen euro omzet per jaar of meer, zonder je druk te maken of je privéleven op te geven.

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.