Luister hier naar mijn nieuwste podcast:

282 Over Deze Winning Strategie Praat Niemand
Exclusief live event:
De 5 Star Mastermind op 19 en 20 september 2024

Luister hier naar mijn nieuwste podcast:

282 Over Deze Winning Strategie Praat Niemand

PREMIUM
Coaching

Stel je voor dat Ninke van der Leck met onverdeelde aandacht 1-op-1 meedenkt over de high value kansen in jouw bedrijf.

Dat zij haar beste ideeën met je deelt over hoe jij met jouw expertise en ervaring 2x, 5x of zelfs 10x meer kan gaan verdienen.

En dat de onrust over je business verdwijnt en je helderheid hebt over jouw stappen naar de bovenkant van de markt.

ninke premium coaching 1 550x825

Herken jij je in deze verborgen gevoelens van succesvolle ondernemers?

Je hebt grotere dromen dan de mensen om je heen. Je bent moedig, actiegericht en hebt al veel successen behaald.

Je draait mooie omzetten van tonnen of miljoenen per jaar, maar voelt…

Ik wil niet langer doorgaan zoals ik nu bezig ben. De constante druk, de zorgen, het altijd beschikbaar moeten zijn.

Het voelt te cheap. Je hebt klanten die middelmatige resultaten halen. Je werkt harder dan je team en moet steeds brandjes blussen.

De druk om klanten binnen te halen voelt als een hete adem in je nek.

Waar je jarenlang on fire was, gaat het nu stroperig. Waar is het plezier gebleven? De vrijheid? Het gevoel van overvloed? 

Je vindt dat je niet mag klagen, maar toch verlang je naar moeiteloosheid en het gevoel on top of your game te zijn. 

De buitenwereld bewondert jou om je successen, maar jij voelt je best eenzaam. Je mist mensen om je heen die tegen dezelfde ‘luxe-problemen’ aanlopen als jij.

Je vraagt je af of jij jouw plafond hebt bereikt, maar voelt diep van binnen dat dit niet zo is.

Dat klopt! Natuurlijk kun je doorbreken naar een compleet ander level, waarin je leeft in overvloed en volop vrije tijd hebt.

ninke premium coaching 2 550x825

Als je je het werkpaard voelt in je bedrijf, is het tijd om the lead terug te pakken!

Each level has its devil

Of je nou al lang in business bent en jaarlijks steady draait of in korte tijd ineens super succesvol bent geworden, één ding is zeker: 

Wat jou naar dit level heeft gebracht, gaat jou niet helpen om door te breken naar de bovenkant van de markt. 

Toch heeft de gemiddelde ondernemer de neiging om hetzelfde te blijven doen, maar dan wel met de verwachting betere resultaten te behalen. 

Niet voor niets zijn er maar weinig ondernemers die het financieel goed voor elkaar hebben, een mooie lifestyle hebben én zich echt happy voelen in hun bedrijf.

ninke premium coaching 3 550x825
ninke premium coaching 4 550x825

Door mijn jarenlange ervaring met het coachen van topondernemers, mijn vriendschappen met grote ondernemers uit binnen-en buitenland én mijn persoonlijke journey als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om iemand in je omgeving te hebben die je uitdaagt om anders te denken en doen. 

Voor de ondernemers die ik coach ben ik die persoon. Als high value businesscoach houd ik niets terug. Ik daag je uit om anders te kijken en vraag door waar het oncomfortabel voelt.  

Het is mijn gave om wat complex lijkt weer simpel te maken.

Ik denk mee over strategische keuzes, marketing, sales en leiderschapsvraagstukken. Hierdoor ervaar je radicale shifts op zowel persoonlijk als professioneel vlak. 

Aartjan: “Door Ninke startte ik met het met winstgevendste groepsprogramma dat ik ooit heb gelanceerd.”

“Al sinds we een jaar of 9 geleden allebei nog relatief onbekende namen waren, zit ik in high level mastermind-groepen met Ninke. Ik heb haar in die tijd vanaf scratch met een noodgang zien uitgroeien tot een ondernemer met een uniek profiel in Nederland: de enige high value businesscoach, met een superwinstgevende aanpak – waar ze ook haar klanten bij begeleidt.

Al jarenlang prikkelt ze me om zelf ook voor een high value verdienmodel te kiezen. Ninke is daardoor de rechtstreekse aanleiding geweest waardoor ik na jaren aarzelen een eigen mastermind ben gestart – het winstgevendste groepsprogramma dat ik ooit had gelanceerd, en een paar jaar later mijn Sleeping Giants-programma – mijn bestverkopende groepsprogramma ooit.

De volgende stap – ook weer mede dankzij goede gesprekken met Ninke – is het 1-op-1 aanbod voor VIP Private Clients dat ik dit jaar introduceer.

Als je aarzelt bij het drastisch verhogen van je prijzen en het upgraden van je businessmodel naar een premium aanbod, dan is Ninke de beste mentor die in Nederland en misschien zelfs wel internationaal beschikbaar is. Ik heb haar extreem hoog zitten.”

Aartjan van Erkel, Marketing-entertainer
meervoudig auteur bestverkochte managementboek v/h jaar

aartjan van erkel 200x200
5/5

Floor: "Ik vroeg eerder 7.000 euro. Nu 25.000 euro"

“Door corona hebben we miljoenen verloren, de business stond onder water, dus het leek onmogelijk om zelf ooit de investering te kunnen doen in Ninke’s premium coaching. En zelf premium prijzen vragen, ik voelde wel dat ik het waard was, maar dacht: ik ben hier nog lang niet.

Toen we die miljoenen verloren, kwam er een leeuwin in me los. Ik moest mijn eigen leiderschap gaan pakken, want er zat veel meer in me dan ik tot dan toe liet zien. Ik wilde helemaal vol gas gaan.

Ik had jarenlang tonnen geïnvesteerd in mijn leiderschaps-skills, maar niet in mijn business-skills. Dus ik had ja gezegd tegen een high-end businesscoach. Maar toen sprak ik Ninke en ik denk altijd: je moet zijn bij de beste, als het gaat om opleiding en begeleiding. Dus toen dacht ik: nu ik toch al van plan was de helft te investeren, dan doe ik nu gewoon alles, maar dan wel bij Ninke. Ik had gelukkig nog niks getekend bij die ander.

Ik ben head-first de coaching ingegaan. Gewoon springen, niet weten waar je uitkomen en hopen dat je veilig landt.

De hoogste prijs die ik zelf eerder vroeg was 7.000 euro. Ik vraag nu 25.000 euro. Dit gaan doen was een mindset-game. En deze nieuwe prijs klopt voor mijn gevoel veel meer, omdat ik wist dat ik meer waard was. Toen mijn nieuwe aanbod startte had ik meteen 4 á 5 premium klanten hiervoor.

Verder hoef ik nu geen grote lanceringen meer te doen, maar heb ik ongoing sales. Dit was een groot verlangen van mij. Het jezelf opboksen voor zo’n grote lancering vond ik altijd heel pittig. Er zit meer continuïteit in, meer rust en het belangrijkste is dat de prijs die ik nu vraag matchend is met de waarde die ik bied.

floor daver 200x200

Floor Daver, Higher Self Leadershipcoach
Heeft 2 bedrijven, woont op Ibiza

5/5

Katrin: “Ik heb nu een sales­conversie van bijna 90%, terwijl ik hogere prijzen vraag”

“Ik was al succesvol, had een omzet van 375.000 euro per jaar, maar als single mom heb ik alleen tijd als mijn zoontje naar school is.

Ik was al 15 jaar onderneemster en ik had me al een tijdje verdiept in high end ondernemen, omdat dat het niveau is waar ik het best tot mijn recht kom. De combinatie van big business met ease was voor mij de volgende stap.

Ik ging nog niet met de juiste klanten in gesprek, het waren potentiële klanten die geen klant werden omdat ze er nog niet klaar voor waren. Verder behaalden mijn klanten geen goede resultaten. Het was gewoon net wel, net niet. Ik speelde op een te laag niveau. Als ik hier niets aan zou doen, dan zou het hetzelfde blijven, of mogelijk nog minder. En ik wist: het kan nog beter.

Na het overlijden van mijn moeder op mijn 28e, besloot ik mijzelf alleen nog het allermooiste leven te gunnen. Ik voel altijd waar ik moet zijn en ik geef mezelf dan de toestemming.

Ik kende Ninke al jaren, zij straalde zoveel ease uit. Sinds de coaching met Ninke leef ik na 15 jaar ondernemerschap eindelijk big business with ease. Al tussen het gesprek waarin ik ja zei en onze eerste sessie had ik 75.000 euro omzet.

Inmiddels ben ik nog nieteens op de helft van het jaar, maar wel al over de helft van mijn nieuwe omzetdoel van 600.000 euro. In mijn salesgesprekken heb ik nu een conversie van bijna 90%. Ik embody het nu echt. Ik adem het en heb het in de vingers.”

katrin van de water 200x200

Katrin van de Water, High end businessmentor
Single mom, verkocht eerder een miljoenenbedrijf

5/5

Heidi: "Zoals ik nu leef is iets voor Hollywood films en dat heb ik gewoon thuis.”

“Wat betreft marketing kwam ik niet verder dan maandelijks een oersaai artikel uitsturen over warmtepompen. Er zat geen enkele strategie achter. Ik voelde me geen ondernemer en had geen lange termijn strategie.

We draaiden financieel al twaalf jaar in rondjes, we draaiden quitte of zelfs verlies, hadden cashflowproblemen en veel financiële stress. We hadden geen geld voor investeringen, want werkten met klanten die te weinig winstgevend waren en te veel energie kostten.

Ik was al bij allerlei goeroes geweest die staan te roepen en te doen op een podium, maar ik had daar uiteindelijk niks aan. Mijn la lag altijd vol met schriften en aantekeningen, maar er gebeurde niets mee.

Ninke’s coaching bleek een echte gamechanger voor mij. Ze praat me nooit naar de mond, maar houdt me een spiegel voor en helpt me aan een concreet plan van aanpak. Dit geeft me rust in mijn hoofd.

In de eerste 8 weken van de coaching maakte ik direct 200.000 euro winst. We richten ons nu niet meer op jan en alleman, maar op high end klanten. Dit is nu ook duidelijk voor de buitenwereld door onze marketing en manier van communiceren.

Privé heb ik veel meer vrijheden gekregen. We leven graag gezond en hebben nu iemand die dagelijks bij ons komt koken, ontbijt, lunch, avondeten. Het is iets voor Hollywood films en dat heb ik nu gewoon thuis. Hierdoor heb ik veel meer tijd, bijvoorbeeld om uitgebreid met mijn hond te wandelen.

Mijn mama zorgde toen ik klein was in haar eentje voor ons en we hadden grote financiële problemen en schulden bij de bank. Het was krabben om aan het einde van de maand genoeg eten op tafel te hebben. Ik liep in tweedehands kleding en werd daar op school om gepest. Laatst vlogen we eerste klas naar Zuid-Afrika. Dat vind ik nog steeds ongelofelijk.

In mijn eigen omgeving kan ik hier niet over praten, omdat ze dan denken dat ik naast mijn schoenen loop. Maar hier heb ik een groep met gelijkgestemde zielen gevonden die allemaal bezig zijn met waar ze willen komen in het leven, hoog durven mikken, ver buiten hun comfortzone.

Ik leid voor het eerst mijn bedrijf. Voorheen was het lijden met een lange ij.”

heidi-van-sebroeck-2-200x200

Heidi van Sebroeck, High end renovatiebedrijf
Runt haar bedrijf samen met levenspartner Benoit

5/5
5 star member annewieke van den boom
“Een totale gamechanger voor mij en een enorme zakelijke en persoonlijke groei. Ik wist niet dat dit zo kon. Ninke gunt je het allerbeste in je business en leven en levert topkwaliteit om dit te kunnen bereiken. Alles is van hoog niveau.”
5/5
Annewieke van der Boom
Premium Scheidingsadvocaat en Mediator
kim-rietvink-200x200
“In mijn eerste jaar had ik 100.000 euro omzet en in het tweede jaar schaalde ik door naar 250.000 euro”
5/5

Kim Rietvink
Spiritueel Businesscoach

floor-keereweer-200x200

“Ik heb nu maanden van 30.000 euro, zit veel lekkerder in mijn vel en mijn kinderen hebben er een veel relaxtere moeder aan over gehouden”

5/5

Floor Keereweer
Female Leadershipmentor

5 star membership...

… is een exclusief businesstraject waarbij je mijn persoonlijke high-performance coaching krijgt en deel uitmaakt van een kleine groep uitzonderlijk gedreven succesvolle ondernemers.

Mijn coaching is niet bedoeld voor mensen die willen dat ik hun handje vasthoud. Ook niet voor ondernemers die andere mensen of omstandigheden verantwoordelijk maken voor hun succes en geluk.

Het 5 Star Membership is wel geschikt voor je als je je standaard radicaal wit verhogen en niet langer excuses en b*llshitverhalen van jezelf wilt tolereren. 

Doe alleen een aanvraag voor een call als je 100% committed bent om de vanzelfsprekende #1 te worden voor de bovenkant van jouw markt. Ik zal je begeleiden om o.a:

dennis van leeuwen over ninke van der leck2
“Ninke heeft de magische gave om binnen een paar seconden te weten waar je behoefte aan hebt. Dit maakt haar uniek, doeltreffend en één van de beste businesscoaches in Nederland. Met haar ervaring, kennis van marketing en sales is ze een onmisbare speler in je succes.”
5/5

Dennis van Leeuwen
online marketing consultant

vivian-reijs-200x200
“Door Ninke’s adviezen heeft mijn bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Haar scherpte, haar kennis over online marketing en blik op wat klanten willen, blijf ik uniek vinden. Een fijne coach om veel van te leren.”
5/5

Vivian Reijs
premium hormoonexpert

heidi-van-sebroeck-2-200x200
“Ik heb regelmatig opleidingen en seminars gevolgd. Ninke is de eerste coach die duidelijke stappen aanreikt, waardoor we eindelijk een mooi inkomen hebben, elk jaar een bucketlistreis maken en ons vakantiehuis hebben kunnen scoren.”
5/5

Heidi van Sebroeck
high end woning- en renovatiebedrijf

Private Coaching

Je voelt diep van binnen dat er voor jou nog zo veel meer mogelijk is, ook al is iedereen onder de indruk van wat je hebt neergezet met je business.

Als high performance coach ontdek ik het grootste knelpunt in je ondernemerschap en help ik je om grote doorbraken te creëren in je inkomen en vrije tijd. 

Jaarlijks heb ik een beperkt aantal plekken gereserveerd voor private coaching. Dit is alleen beschikbaar voor ceo’s, visionairs en ondernemers die minimaal 1 miljoen euro omzet per jaar draaien.

ninke van der leck
ninke van der leck
ninke van der leck

Erwin: “Het is superleuk om te zien dat de coaching zo snel rendeert”

“Voorheen was ik het hele jaar door Nederland aan het scharrelen om klanten te krijgen. Ik ging met mijn auto van Groningen tot aan Maastricht om lezingen en trainingen te geven.

Ik zat al een paar jaar aan een inkomensplafond. Ik had het niet slecht, maar ook zeker niet van the sky is the limit. Ik koos vaak voor de veilige weg en had daarom ook een ‘veilige’ omzet.

Ik luisterde eerst de podcast van Ninke en daarna las ik haar boek. Het idee om je alleen nog maar te richten op de bovenkant van de markt, sprak me erg aan en gaf me direct rust.

De investering in het 5 Star Membership was voor mij een financiële stretch die ik in mijn hele leven nooit eerder had gemaakt. Het was heel spannend, ik heb er zelfs moeilijke nachten van gehad.

Maar ik wist: dit moet ik doen. Lef loont. Je moet gewoon lef tonen wil je een volgende stap maken in je business. En dat kan je niet doen door heel veilig te investeren in kleine programma’s. Je bent dan nog niet écht het spel aan het spelen.

Daarnaast heb ik gemerkt dat het goed is om zelf voorop te gaan met het doen van een serieuze investering, als je dat ook vraagt van je klanten. Mijn ervaring is dat het hierdoor heel snel makkelijk wordt om hoge bedragen te vragen.

Voor mijn nieuwe premium doelgroep blijkt die hoge prijs een veel minder groot probleem dan ik eerder dacht. Dit was voor mij echt een eyeopener.

Sinds ik Ninke’s coaching heb is alles simpeler, het kernwoord is echt simplicity: 1 doelgroep, 1 aanbod, 1 prijs. 

Ik heb voor het eerst vrijheid, niet in alleen in tijd maar ook in financiële zin. In 3 weken tijd haalde ik mijn hele jaaromzet binnen van het jaar ervoor. Dit was best onwerkelijk. Je komt ineens op een heel ander level te spelen. Heel bijzonder om mee te maken.

Had ik dit niet gedaan, dan had ik waarschijnlijk nog jarenlang  aangemodderd. Mijn vrouw en kinderen had ik dan nauwelijks gezien, ik zou dan ontzettend druk gebleven zijn en had veel minder verdiend.

Ik start mijn werkdag tegenwoordig om 11:00 uur ’s ochtends nadat ik eerst een rondje heb hardgelopen en om 16:30 uur rond ik af en kan ik de kinderen ophalen. Ook kan ik er voor mijn ouders zijn die op leeftijd komen. Ik zit niet meer in de hurry of in de ratrace.

Tegelijkertijd was dit natuurlijk ook wel een van de doelen om in het programma van Ninke te stappen. Het is superleuk om te zien dat het zo snel rendeert. Met Ninke’s hulp en steun heb ik kunnen verzilveren van wat ik
afgelopen jaren heb opgebouwd.

erwin klappe 200x200

Erwin Klappe, Expert Werkgeluk
Vader van 3 jonge kinderen

5/5

Anja: “Zonder deze investering was ik in een burn-out terecht gekomen”

“Al jaren was ik in een zoektocht met mijn praktijk. Het liep stroef, ook al was ik heel druk.

Door het lezen van Ninke’s boek realiseerde ik dat mijn prijs te laag was, waardoor ik de verkeerde klanten aantrok. Ik had klanten die hoog in hun emotie zaten, die wel anders wilden, maar in een slachtofferverhaal zaten en niet vooruit kwamen.

Ik gaf mijn aandacht aan frustraties rondom mensen die niet willen, waardoor ik mezelf naar een lager level trok.

Soms had ik weleens high value klanten, die moed toonden, vooruitgang boekten en wel toepasten wat ze in de sessies met mij leerden.

Ik had mijn prijs al een paar keer opgetrokken, maar voelde dat ik nog steeds in mijn comfortzone zat.

Ik had er genoeg van om mezelf klein te houden omwille van wat andere mensen denken.

De investering voor de premium coaching had ik niet liggen, maar omdat ik voelde dat dit de stap was die ik nodig had, ben ik toch ingestapt.

Mijn eerste premium klant kwam snel, maar ik heb ook te maken gehad met angst en schuldgevoel. Het ging echt om het loslaten van het oude.

Ik besloot dat ik ongefilterd en ongeremd mijn eigen weg wilde gaan en voortaan de focus op mezelf te houden en op wat ik wilde.

In de 2 weken die volgden, kreeg ik 5 nieuwe premium klanten en draaide ik de omzet waar ik eerder 6 maanden over deed.

Ik ben gestopt met activiteiten die me te veel energie kostten. Ik ben mezelf echt gaan waarderen en laat me nu ondersteunen door mensen die goed zijn in wat zij doen.

Ik was gewend om altijd te bedenken: wat kan ik nog meer doen? Nu is alles eenvoudig en heb ik nog maar 1 aanbod. Waar ik eerder trajecten verkocht van €4500,- is mijn prijs op dit moment €36.000,-.

Ik was altijd aan het werk. Mijn zoontje zei: mama, wanneer ga je stoppen met werken en er voor ons zijn? Nu ben ik er echt voor mijn kinderen.

De investering is een grote stap voor me geweest, had ik deze niet genomen, dan was ik nog steeds zoekende en in een burn-out terechtgekomen of in het ziekenhuis.”

anja pairoux 200x200

Anja Pairoux, High end relationship expert
Auteur en moeder van 2 kinderen

5/5

Bianca: “Het 5 Star Membership is als een warme deken.”

“Als private publisher redigeerde ik Ninke’s boek en ik wist: deze inhoud is voor mijn bedrijf ook interessant.

Ik was al 33 jaar ondernemer en behoorde tot de grote groep ondernemers die stinkend hun best doen om klanten te krijgen, maar voor wie het sappelen blijft.

Ik ontdekte door het boek dat er ook een groep ondernemers bestaat, die het veel beter voor elkaar heeft. Ik wilde hier zelf deel van uit gaan maken.

Ik werkte wel al met mooie klanten, maar toch ging ik steeds harder werken. Zo hard zelfs, dat ik op een gegeven moment op bed lag en dacht dat ik een hartaanval kreeg.

Tijdens het premium coachingstraject ben ik door een aantal fases gegaan, waarin ik van chaos naar rust ging. Ik heb leren omgaan met weerstand vanuit mijn omgeving en ben heel anders gaan denken over mijzelf en mijn bedrijf.

Nu werk ik met een klein aantal premium klanten, mensen die niet zeuren, maar er echt voor gaan. Ik kan ze de aandacht geven waar ze recht op hebben.

Ik doe nu echt waar mijn hart ligt, waar ik goed in ben en ik kan het in alle rust doen.

Het 5 Star Membership heb ik ervaren als een warme deken. Ninke laat zien hoe het is om met ease te werken. Ze verwacht dat je zelfstandig aan de slag gaat met wat je leert, maar toen ik een keer in de put zat belde ze me meteen. Dat vond ik heel bijzonder.”

bianca kroon 200x200

Bianca Kroon, Private Publisher
33 jaar ondernemer

5/5
ebook release the ease

release the ease

Ontdek hoe je doorgroeit naar 1 miljoen euro omzet per jaar of meer, zonder je druk te maken of je privéleven op te geven.

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.