Luister hier naar mijn nieuwste podcast:

236 Dit Woordje Brengt Je Business In Stroomversnelling

Luister hier naar mijn nieuwste podcast:

236 Dit Woordje Brengt Je Business In Stroomversnelling

PREMIUM
Coaching

Ontdek in een persoonlijke call met mij welke kansen er voor jou zijn om met mijn hulp de vanzelfsprekende #1 te worden voor de bovenkant van jouw markt.

Herken jij je in deze verborgen gevoelens van succesvolle ondernemers?

Je hebt grotere ambities dan de mensen om je heen. Je bent moedig, actiegericht en hebt al veel successen behaald.

Maar je weet… ik wil niet langer doorgaan zoals ik nu bezig ben. De constante druk, de zorgen, het altijd beschikbaar moeten zijn.  

Het voelt te cheap. Je hebt klanten met onrealistische verwachtingen en die middelmatige resultaten halen. Je werkt harder dan je team en moet steeds brandjes blussen.

De druk om klanten binnen te halen voelt als een hete adem in je nek.

 

 

paarse-cirkel-350x350

Waar je jarenlang on fire was, voelt het nu stroperig. Waar is het plezier gebleven? De vrijheid? Het gevoel van overvloed? 

Je vindt dat je niet mag klagen, maar toch verlang terug naar de tijd van moeiteloosheid en het gevoel on top of your game te zijn. 

De buitenwereld bewondert jou om je successen, maar jij voelt je eenzaam. Je mist mensen om je heen die tegen dezelfde ‘luxe-problemen’ aanlopen als jij.

Je vraagt je af of jij jouw plafond hebt bereikt, maar voelt diep van binnen dat dit niet zo is.

Dat klopt. Natuurlijk kun je doorbreken naar een compleet ander leven, waarin je leeft in overvloed en volop vrije tijd hebt.

Als je je het werkpaard voelt in je bedrijf, IS Het is tijd om the lead terug te pakken!

katrin van de water
5/5

Katrin van de Water
Businessmentor

“De investering al terugverdiend voor de eerste sessie, puur door ja te zeggen tegen het 5 Star Membership en dus ook ja tegen mezelf en mijn mooiste leven. In de eerste maand van de samenwerking met Ninke realiseerde ik al een omzet van 75.000 euro.”

Je doet jezelf én je bedrijf tekort als je concessies doet

Zelf heb ik jarenlang enorme volumes gedraaid. Ik had duizenden mensen in mijn online programma’s en een enorm marketingcircus draaien om dit mogelijk te maken. De lanceringen werden complexer, mijn team werd steeds groter en mijn plezier steeds minder.

De kosten van mijn team en marketing liepen steeds verder op en ondertussen kreeg ik steeds meer afstand tot mijn klanten.

Af en toe bood ik persoonlijke coaching aan. Ik merkte hoeveel voldoening dit me gaf. Zeker als ik werkte met ondernemers met een hoog ambitieniveau, ontstond er magie waardoor er geweldige resultaten werden geboekt.

Ik realiseerde dat ik, terwijl mijn bedrijf financieel zo hard groeide, allerlei concessies had gedaan.

Diep van binnen voelde ik dat ik niet langer voor kwantiteit wilde kiezen, maar voor kwaliteit.

Dit was het moment waarop ik ging werken met het high value businessmodel.

Omdat ik zelf ervaar hoe verrijkend het is om alleen met premium klanten te werken en om tegen hoge prijzen je beste werk te leveren, help ik nu andere ondernemers hiermee.

5 star member annewieke van den boom

“Een totale gamechanger voor mij en een enorme zakelijke en persoonlijke groei. Ik wist niet dat dit zo kon. Ninke gunt je het allerbeste in je business en leven en levert topkwaliteit om dit te kunnen bereiken. Alles is van hoog niveau.”

5/5

Annewieke van der Boom
Premium Scheidingsadvocaat en Mediator

 

kim-rietvink-200x200

“In mijn eerste jaar had ik 100.000 euro omzet en in het tweede jaar schaalde ik door naar 250.000 euro”

 

5/5

Kim Rietvink
Spiritueel Businesscoach

floor-keereweer-200x200

“Ik heb nu maanden van 30.000 euro, zit veel lekkerder in mijn vel
en mijn kinderen hebben er een veel relaxtere moeder aan over gehouden”

5/5

Floor Keereweer
Female Leadershipmentor

5 star membership...

… is een exclusief businesstraject waarbij je mijn persoonlijke high-performance coaching krijgt en deel uitmaakt van een kleine groep uitzonderlijk gedreven succesvolle ondernemers.

Mijn coaching is niet bedoeld voor mensen die willen dat ik hun handje vasthoud. Ook niet voor ondernemers die andere mensen of omstandigheden verantwoordelijk maken voor hun succes en geluk.

Het 5 Star Membership is wel geschikt voor je als je je 100% committed bent om de vanzelfsprekende #1 te worden voor de bovenkant van jouw markt. Ik zal je begeleiden om o.a:

dennis van leeuwen over ninke van der leck2

“Ninke heeft de magische gave om binnen een paar seconden te weten waar je behoefte aan hebt. Dit maakt haar uniek, doeltreffend en één van de beste businesscoaches in Nederland. Met haar ervaring, kennis van marketing en sales is ze een onmisbare speler in je succes.”

5/5

Dennis van Leeuwen,
online marketing consultant

vivian-reijs-200x200

“Door Ninke’s adviezen heeft mijn bedrijf een behoorlijke groei meegemaakt. Haar scherpte, haar kennis over online marketing en blik op wat klanten willen, blijf ik uniek vinden. Een fijne coach om veel van te leren.”

5/5

Vivian Reijs,
premium hormoonexpert

 

 

heidi-van-sebroeck-2-200x200

“Ik heb regelmatig opleidingen en seminars gevolgd. Ninke is de eerste coach die duidelijke stappen aanreikt, waardoor we eindelijk een mooi inkomen hebben, elk jaar een bucketlistreis maken en ons vakantiehuis hebben kunnen scoren.”

5/5

Heidi van Sebroeck,
high end woning- en renovatiebedrijf

PRIVATE COACHING

Je voelt diep van binnen dat er voor jou nog zo veel meer mogelijk is, ook al is iedereen onder de indruk van wat je hebt neergezet met je business.

Als high performance coach ontdek ik het grootste knelpunt in je ondernemerschap en help ik je om grote doorbraken te creëren in je inkomen en vrije tijd. 

Jaarlijks heb ik een beperkt aantal plekken gereserveerd voor private coaching. Dit is alleen beschikbaar voor ceo’s, visionairs en ondernemers die minimaal 1 miljoen euro omzet per jaar draaien.

paarse-cirkel-350x350
ebook release the ease

release the ease

Ontdek hoe je doorgroeit naar 1 miljoen euro omzet per jaar of meer, zonder je druk te maken of je privéleven op te geven.

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.