Luister hier naar mijn nieuwste podcast:

203 Uit Het Drama Blijven

Luister hier naar mijn nieuwste podcast:

203 Uit Het Drama Blijven

Premium
Coaching

Premium
Coaching

Herken jij je ook in deze verborgen gevoelens van succesvolle ondernemers?

Je hebt een grotere visie op het leven en jouw bedrijf dan de mensen om je heen. Je bent daadkrachtig en hebt al veel successen behaald.

Maar je weet… ik wil niet langer doorgaan zoals ik nu bezig ben. Waar is het plezier gebleven? De vrijheid? Het gevoel van overvloed?

Het voelt allemaal te cheap. Je werkt met klanten die moeilijk doen over geld en middelmatige resultaten halen. Je zit je tijd te verdoen op social media. Je moet steeds brandjes blussen voor je team.

paarse-cirkel-350x350

Je moet grote volumes draaien om een gezonde cashflow op gang te houden. Je advertentie- en teamkosten lopen op, je dagen worden langer en ‘s avonds en in het weekend werken lijkt het nieuwe normaal.

Waar je jarenlang on fire was, voel je je nu vaak verveeld. Je vindt dat je niet mag klagen, en dat doe je ook niet, maar je verlangt terug naar de tijd waarin je je uitgedaagd voelde om grote doelen te behalen.

De buitenwereld bewondert jou om je successen, maar jij voelt je best eenzaam. Je mist mensen om je heen die tegen dezelfde ‘luxe-problemen’ aanlopen als jij.

Je vraagt je af of jij jouw plafond hebt bereikt, maar voelt diep van binnen dat dit niet zo is.

Het is tijd om the lead terug te pakken

Je doet jezelf én je klanten tekort als je concessies doet

Zelf heb ik jarenlang enorme volumes gedraaid. Ik had duizenden mensen in mijn online programma’s en een enorm marketingcircus draaien om dit mogelijk te maken. De lanceringen werden complexer, mijn team werd steeds groter en mijn plezier steeds minder.

De kosten van mijn team en marketing liepen steeds verder op en ondertussen kreeg ik steeds meer afstand tot mijn klanten.

Af en toe bood ik persoonlijke coaching aan. Ik merkte hoeveel voldoening dit me gaf. Zeker als ik werkte met ondernemers met een hoog ambitieniveau, ontstond er magie waardoor er geweldige resultaten werden geboekt.

Ik realiseerde dat ik, terwijl mijn bedrijf financieel zo hard groeide, allerlei concessies had gedaan.

Diep van binnen voelde ik dat ik niet langer voor kwantiteit wilde kiezen, maar voor kwaliteit.

Dit was het moment waarop ik ging werken met het high value businessmodel.

Omdat ik zelf ervaar hoe verrijkend het is om alleen met premium klanten te werken en om tegen hoge prijzen je beste werk te leveren, leer ik dit nu ook aan andere ondernemers. In het 5 Star Membership.

kim-rietvink-200x200

“In mijn eerste jaar had ik 100.000 euro omzet en in het tweede jaar schaalde ik door naar 250.000 euro”

5/5

Kim Rietvink
Spiritueel Businesscoach

floor-keereweer-200x200

“Ik heb nu maanden van 30.000 euro, zit veel lekkerder in mijn vel
en mijn kinderen hebben er een veel relaxtere moeder aan over gehouden”

5/5

Floor Keereweer
Female Leadershipmentor

gwenda-melssen-200x200

“Ik heb eindelijk een topper van een dressuurveulen kunnen kopen om mijn droom om grand-prix te rijden te kunnen verwezenlijken”

5/5

Gwenda Melssen
Businesscoach voor Paardenliefhebbers

5 star membership...

… is een exclusief businesstraject waarbij je mijn persoonlijke high-performance coaching krijgt en deel uitmaakt van een kleine groep uitzonderlijk gedreven ondernemers.

Het doel van deze premium coaching is dat je de vanzelfsprekende #1 wordt voor de bovenkant van jouw markt. Dit betekent dat je mijn hulp krijgt om o.a:

Ga jij 'aan'
nu je dit leest?

Ontdek in een persoonlijk gesprek met mij welke kansen er voor jou zijn om de vanzelfsprekende #1 te worden voor de bovenkant van jouw markt.

paarse-cirkel-350x350

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

JOUW HIGH VALUE PLAN VOOR 2022

Meld je hier aan voor de opname van mijn Goalsetting Workshop 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacybeleid.