Freedom en joy in de dagelijkse sleur met Lou Niestadt

Google+ LinkedIn

Genieten van wat je hebt, daar draait het allemaal om volgens Lou Niestadt, schrijfster, illustrator en eigenaar van haar online business the Wild and Free Society. Lou kietelt mij continu met haar ideeën over freedom en joy. Niet door nog meer te willen of te hebben, maar juist door het avontuur te vinden in de dagelijkse dingen. Luister naar mijn nieuwste podcast en laat je inspireren om nog meer uit het leven te halen.

Avontuur vinden in de sleur

Voordat ik Lou persoonlijk leerde kennen, stal ze al mijn hart met een heel bijzondere video. Hierin liet ze zien hoe ze in een oude kast twee prachtige slaapplekjes had gecreëerd voor haar kleinkinderen, die af en toe komen logeren. Ik dacht: ‘wauw, wat een liefde!’. En wat een creatieve manier om die kleine ruimte te benutten. Waarom ik dit vertel? Het beschrijft namelijk precies wie Lou Niestadt is en wat zij met the Wild and Free Society voor anderen kan betekenen: het avontuur vinden in het dagelijks leven, zelfs in de sleur. Nee, júist in de sleur!

 

Tip van Lou Niestadt: BE-leef het leven!

Om meer joy en freedom te vinden, moet je het leven volgens Lou BE-leven. “Daarmee bedoel ik dus niet thuisblijven om maar de hele dag van hot naar her te rennen met overvolle wasmanden, maar thuisblijven om leuke dingen te doen met de kinderen. Ik wil het leven dat wij hebben BE-leven. Ik wil erover tekenen, erover schrijven. Tijd is voor mij belangrijker dan geld. Geef mij maar tijd om mooie dingen te creëren en beleven.” Een kijkje in het liefdevolle en creatieve leven van Lou? Luister dan mijn podcast!

 

Ren jij jezelf continu voorbij? Ben je alleen maar bezig met met wat je nog meer zou moeten doen? Vergeet je daarbij te genieten van wat je nu hebt? Dan moet je zeker naar deze podcast met Lou luisteren. Heeft het je geïnspireerd om ook die freedom en joy in de dagelijkse sleur te vinden. Laat het me weten in de comments!

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *