V

Als ondernemer heb je de sleutel naar overvloed in handen. Lees maar…

Het was mijn grote droom om samen met mijn man Floris en mijn 3 jongens de wereld over te reizen. Ik had destijds nooit kunnen denken dat mijn bedrijf mijn droom mogelijk zou maken.

Ik had altijd in loondienst gewerkt, had weinig energie wegens mijn auto-immuunziekte en was superdruk met de kinderen.

Toch volgde ik mij diepe verlangen en maakte ik moedige keuzes. Stap voor stap ontvouwde zich een leven, waar ik dankzij het inzetten van mijn talenten, van betekenis kon zijn voor anderen.

Mijn bedrijf is het resultaat van een aantal krachtige keuzes die ik heb gemaakt. Ik heb gekozen om alleen nog maar te werken met klanten waar ik superblij van word. Ik werk met een eenvoudig, slim businessmodel, waardoor ik in 4 ochtend per week een fantastisch inkomen verdien.

Als high value businesscoach help ik ondernemers met een hoog ambitieniveau om te verdienen wat ze waard zijn. Ik voel me blessed dat ik mensen kan helpen via het ondernemerschap een heerlijk leven te creëren.  

 

 

Een moment veel voor me betekent was de eerste rondreis die ik maakte met mijn mannen. Het was een avontuurlijke reis door Zuid-Afrika vol luxe. Een onvergelijkelijke trip. En bij thuiskomst was er 40.000 euro bijgeschreven op mijn bankrekening. Omdat mijn business doordraait zonder mijn aanwezigheid. Wow!

Neem ik je even mee terug naar de kleine Ninke, dan zie je een blij maar verlegen meisje. Ik moest van moeder op judo, om te leren voor mezelf op te komen. Ik wist destijds helemaal niet wat ik wilde. Samen met mijn vader ploegde ik een beroepengids door. Alles wat niet paste, streepten we door. En zo deed ik studies zonder het gevoel te hebben: dit is het voor mij!

Mijn baan in het hoger onderwijs hield na 3 jaarcontracten op. Dus ik begon maar voor mezelf, zonder te weten wat me te wachten stond. Ik had geen klanten, had koffie-afspraken die niets opleverden en zat mijn tijd te verdoen op social media. Ik voelde me gefrustreerd. Ik was toch tot veel meer in staat!

foto-4-ninke

Gelukkig kreeg ik het besef dat ondernemen een vak apart is. Een vak dat ik nooit had geleerd. Ik besloot me te verdiepen in het aantrekken van klanten. Ik bezocht seminars en investeerde in businesscoaching. En zo ontdekte ik de spelregels van succesvol ondernemerschap. En paste ze toe. Vanaf dat moment zag ik mijn bedrijf groeien en overvloed in mijn leven ontstaan.

Mijn verwondering over wat ondernemerschap mogelijk kan maken in je leven is oneindig groot. Als je moedige keuzes durft te maken en bereid bent het benodigde werk te doen, dan ligt een high value business binnen handbereik.

Inmiddels help ik al jaren andere ondernemers om hun business te upgraden. Want als ik ergens van geniet dan is het om ondernemers te leren hoe ze met een simpel businessmodel de beste klanten kunnen bereiken, goed kunnen verdienen en een prachtig leven kunnen leiden.

V

Nog wat inside information…

  • Mijn eerst verdiende geld gaf ik steeds meteen weg. Ik kon het gewoon niet zelf houden. Ik heb echt moeten leren om geld te verdienen.
  • In 2 havo/vwo kreeg ik het zwaar. Ik moest naar de mavo. Ik vond het vreselijk. Ik hoorde daar niet thuis, voelde ik. Deze ervaring heeft het vuur in me aangewakkerd om altijd te gaan voor wat je wilt én te doen wat nodig is. Ik maakte de mavo af, toen de havo, daarna het hbo en toen de universiteit. Ik wist toen al: er is altijd een next level mogelijk!
  • Ik was 2 dagen 27 jaar toen ik voor het eerst moeder werd. Na 5 weken kwam ik er alleen voor te staan. Het was een hele zware tijd, die me ook iets heel belangrijks heeft geleerd: als alles lijkt weg te vallen is er altijd iemand waar je op terug kan vallen. En dat ben jijzelf.
  • Jarenlang verkocht ik voor miljoenen online programma’s. Omdat het schuurde met mijn waarden (kwaliteit boven kwantiteit!) maakte ik de stap naar high value ondernemen. Dit maakt me veel gelukkiger.
  • Super happy word ik van oesters eten aan de Zuid-Franse kust. Met citroen, zwarte peper en een glas sauvignon blanc.
  • Heerlijk vind ik het om in mijn eentje met mijn laptopje een weekend naar een grote stad te gaan om marketingteksten te schrijven. En in een 5 sterren hotel tot in de kleine uurtjes ongestoord te kunnen werken.
  • Ik werkte in de Bijenkorf in Amsterdam op de mannenmode. Truien opvouwen vond ik niks. Maar mannen adviseren was fantastisch. Die lieten dat veel makkelijker toe dan vrouwen. In business is het juist omgekeerd. Waarom eigenlijk?