Hoe je voorkomt in cirkeltjes te blijven ronddraaien

Google+ LinkedIn

Ik kwam laatst iemand tegen die ik jaren geleden had ontmoet. Ze vertelde hoe het met haar ging, en verbijsterd luisterde ik naar hetzelfde verhaal als toen. Alsof ze al die tijd in een cirkeltje was blijven ronddraaien.

Iedereen krijgt in z’n leven te maken met uitdagingen en issues. Gelukkig krijgen we ook kansen om ons daarvan te bevrijden.

Hoe kan het dat iemand die kansen laat schieten?

Ik heb geen genoegen genomen met hoe mijn leven er jaren geleden uitzag. En ja, ik heb daarvoor keihard moeten werken. Niet in de laatste plaats aan mezelf. Ik heb, simpel gezegd, gedaan wat nodig was.

Ben jij bereid te doen wat nodig is?

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *