5 manieren om de beste mensen voor je team te vinden

Google+ LinkedIn

Wil jij groeien met je bedrijf? Dan kom je op een gegeven moment op een punt waarop je niet meer alles zelf kan doen. Of beter gezegd: dan moet je niet meer alles zelf WILLEN doen. Dan wordt het tijd dat je werk gaat uitbesteden. Dat je gaat bouwen aan een team. Maar hoe vind je nu de juiste mensen voor jouw team? Dat vertel ik je in deze podcast.

Hoe selecteer je de beste mensen voor je team? Deze vraag krijg ik regelmatig. Eerlijk is eerlijk: dat is ook lastig. Je wil een team dat jou écht ontzorgt en steunt. Zodat jij je vrij kan maken en je kan richten op dat wat jij het liefst doet.

 

Waar moet je op letten bij het uitbreiden van jouw team?

Wanneer je bouwt aan een team, maakt iedereen weleens een verkeerde inschatting. Ook ik. Dat stukje onzekerheid hoort er ook een beetje bij, hoe fijn het ook zou zijn om van tevoren zeker te weten dat iemand de perfecte toevoeging is voor jouw bedrijf. De praktijk zal moeten uitwijzen of dit ook daadwerkelijk het geval is.

Toch kan je wel iets doen om de kans op succes te vergroten. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel belangrijk dat het klikt met iemand. Op persoonlijk vlak moet er echt een match zijn. Zo niet? Dan zal het nooit werken, hoe goed iemand ook is. Daarnaast zijn er nog een paar dingen die ik belangrijk vind bij het selecteren van mensen voor mijn team. In deze podcast deel ik ze met je.

 

Ben jij toe aan het uitbreiden van jouw team? Welke tip ga jij zeker toepassen bij het vinden van de juiste mensen? Vertel het me in de comments!

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Hallo Nincke, ik volg je al een tijdje en daar ik nu toch echt serieuze plannen aan jet maken ben en ook al in de ‘doe mudus’ zit, zou ik graag nog meer tips willen waar op te letten bij het samenstellen van een team.
    Alvast bedankt
    Yvonne

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *