Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactActiontaker

Google+ LinkedIn

Afgelopen donderdag stond ik om 9:00 bij het meeting point op Schiphol. Ik kreeg appjes: “ik ben geland”. “Ik loop nu richting de douane”. “Ik ben door de douane”. “Loop nu richting jou”.

En ja hoor, daar was ie: Lewis Howes! Mijn Amerikaanse businessmentor, grote inspiratiebron en de man achter de Greatness Mastermind, waar ik afgelopen jaar aan deelnam.

Lewis woont in LA en was wegens handbalwedstrijden (hij speelt in het US-team) ‘in de buurt’. Hij kwam die ochtend uit Tel Aviv.

Ik zag hem van veraf al aan komen lopen, aangezien hij met zijn lengte overal bovenuit steekt.

Na een big hug zei hij: “eerst een jas”. Want wat vond hij het hier koud!

We hadden 4 uur samen voordat hij weer op Schiphol moest zijn voor zijn vlucht naar LA. Ik had goed nagedacht: wat zouden deze 4 uur unforgettable maken?

Amsterdam vind ik op z’n mooist vanaf het water, dus het werd een private boottochtje met het meest charmante bootje ever. Inclusief 5 star lunch.

We hadden mooie gesprekken met elkaar over het leven. Over business en over de liefde.

Een extra cadeau was onze schipper die tot een paar jaar terug raketreisjes aan miljardairs verkocht. Hij kende Richard Brandson persoonlijk. Het was zijn concurrent. Ook hij verkocht raketreisjes.

Het was meant to be om met Lewis uitgerekend in het bootje van deze schipper te zitten.

De avond voor de afspraak met Lewis zocht ik iets in mijn inbox. Per toeval kwam ik mijn aanvraag tegen voor de Greatness Mastermind. Ik moest lachen. Kijk maar:

How did we find eachother?
Online. The day I started following Lewis on Instagram (today ;-)), I found out he would organize this mastermind. Because I’m an actiontaker, you receive this message from me.

De dag dat ik de aanvraag deed was dus pas de eerste dag dat ik Lewis volgde. Ik zag zijn laatst geposte bericht wat over zijn mastermind ging. Ik wist gewoon: dit is voor mij!

Als actiontaker in hart en nieren, vulde ik direct het aanvraagformulier in. Terwijl Lewis jaarlijks honderden mensen afwijst, schreef hij mij dat ik welkom was.

Ik voelde even de spanning oplopen. Ik had nooit eerder zoveel geïnvesteerd in businesscoaching. In mijn hoofd hoorde ik stemmen die zeiden dat ik het niet moest doen. De kleine fluisterstem van mijn intuïtie vertelde me dat het een goede stap was.

Ik trok mijn creditcard en betaalde. BAM. Ik zat er in.

Ik snap Lewis wel dat hij mij toeliet. Actiontakers, die wil je in je groep hebben. Mensen die staan te kwispelen om je adviezen te ontvangen. Mensen die niet twijfelen en uitstellen, maar gewoon doen.

In de eerste coachingscall met Lewis kwispelde ik er een eind op los. We maakten samen mijn plan voor een superstart in 2018. Hij daagde me uit om op zijn verjaardag (16 maart) een miljoen omzet te hebben verdiend.

Ik paste de tips en adviezen die hij me gaf toe en ging als een raket. Op 16 maart had ik 1 miljoen verdiend. Dollars. Ik keur het goed 😉

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *