Wat er misgaat als je weinig sales haalt uit je webinar

Google+ LinkedIn

Steeds meer ondernemers geven webinars. Top! Ik ben namelijk een superfan van webinars. Ik geef ze veel én met liefde. Dat doe ik natuurlijk niet voor niets. Sterker nog, na één webinar heb ik er duizenden mensen bij op mijn mailinglijst. Daarnaast genereren mijn webinars heel veel sales. Nieuwe klanten dus. Dat laatste lukt niet iedereen. Waarom? Er zijn zeven fouten, die ervoor zorgen dat deelnemers niet overgaan tot kopen. In deze podcast deel ik ze allemaal met je.

Het geven van webinars is een enorm effectieve manier om je boodschap snel onder veel mensen te verspreiden. Je zaait je waarde en bouwt aan je expert status. En dat allemaal vanachter je computer. Een webinar kan ook veel sales opleveren, mits je het goed aanpakt. Daar gaat het vaak mis.

 

Welke fouten maak jij in jouw webinar?

Het zaaien? Dat lukt de meeste mensen wel. Dat oogsten gaat eigenlijk maar bij weinig ondernemers echt goed. Ik geef al jaren webinars. Daarvoor gaf ik zelfs teleseminars, middeleeuwse webinars via de telefoon 🙂 En geloof mij, ik heb daarbij alle mogelijke fouten gemaakt. Dat is maar goed ook. Daarom kan ik jou namelijk exact vertellen wat er misgaat als je weinig sales haalt uit je webinar.

Dus: geef jij webinars en leveren ze je niets of weinig op? Of ben je van plan om webinars te geven? Dan moet je zeker naar deze podcast luisteren!

 

Ik ben benieuwd welke van de 7 punten jij herkent. Laat je het me weten?

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Leuk Ninke, goede tips! Ik sta op het punt voor het eerst een webinar te geven. Fijn dat ik nog even de puntjes op de i van je hoor, en weet nu dat ik juist met mijn verhalen mensen geïnteresseerd ga laten luisteren!

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *