Hoe kies je het juiste businessmodel?

Google+ LinkedIn

Toen ik net begon als ondernemer vroeg iemand mij: “Wat is jouw businessmodel?” Ik stond met mijn mond vol tanden. Intussen weet ik hoe belangrijk het is om een businessmodel te hebben, en dan ook nog het juiste businessmodel.

In het begin zwabberde ik en deed ik hapsnap van alles een beetje. Ik had geen plan en weinig richting. Daarom bleven ook mijn resultaten hapsnap en onvoorspelbaar.

 

Zeker van een inkomen

Dat ligt nu totaal anders. Ik heb een businessmodel en ben zeker van een inkomen. Maar om me heen zie ik plenty ondernemers die echt niet weten hoe ze structureel inkomsten kunnen krijgen. Dat is precies waarom je een businessmodel nodig hebt.

In deze podcast vertel ik je welke businessmodellen er zijn en waar je op moet letten als je een businessmodel kiest. Want een businessmodel is als een jasje, en alleen het juiste businessmodel zit als gegoten.

Welk businessmodel hanteer jij? 

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *