Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactHoe je denken je succes bepaalt [+ video]

Google+ LinkedIn

Zou jij een droombedrijf willen waarin je doet wat je echt belangrijk vindt? Het leven willen leiden waar je van droomt? Geen water meer bij de wijn willen doen? Dit is ook voor jou mogelijk. Alleen moet je wel de grenzen van je denken gaan oprekken.

Lees even verder, dan kan je meteen wat grenzen verleggen!

 

Bouw je droombedrijf

Het is mijn overtuiging dat iedereen een ideaal bedrijf kan neerzetten. Een bedrijf waarin je doet waar jij in gelooft. Een droombedrijf waarmee je van betekenis bent. Als je dáár op inlevert, kan je minder waarde delen met de wereld.

Dat is zo ongelooflijk zonde!

Maar wat kan je nou doen om een bedrijf op te bouwen dat past bij het leven dat je wilt leiden? Om een business te hebben die vóór je werkt in plaats van een bedrijf dat jou volledig overneemt?

Misschien denk je aan allerlei technieken en strategieën die je nodig hebt. Klopt, maar de snelste route naar een droombedrijf is naar mijn idee dat je je gaat omringen met super inspirerende ondernemers.

Zorg dat je in contact komt met ondernemers die een stuk verder zijn dan jij. Vind een rolmodel aan wie je jouw problemen kan voorleggen. Want succesvolle ondernemers denken op een ander level en daarmee creëer je next-level kansen voor je bedrijf.

Als jij hun denkwijze kan vertalen naar jouw leven, dan gaat je leven er echt anders uitzien. Met een andere mindset zal niet alleen je denken groeien maar ook je succes. Want je mindset bepaalt de acties die je onderneemt. Daarom zeg ik ook altijd: de grenzen van je denken bepalen de grenzen van je succes!

 

Mijn meest waardevolle lessen

Ik ga 3 mindset-lessen met je delen die ik van succesvolle ondernemers heb geleerd.

  1. Geloof er heilig in dat je iets groots te bieden hebt, en ga daar ook voor staan. Voel waarom het waardevol is wat je doet en wat jouw diensten voor een ander kunnen betekenen. En verspreid je waarde zo groots mogelijk.
    geloven in wat je doet
  2. Stoppen is geen optie als je succesvol wilt worden! Zet een stip op de horizon, en ga ervoor. Blijf continue keuzes maken die je naar ene droombedrijf brengen. Bevalt je iets niet: hak een knoop door! Je bent steeds maar 1 knelpunt verwijderd van het volgende level. Dus blijf scherp op alle keuze-mogelijkheden die je hebt!
    kijk de kunst af
  3. Mensen die succes hebben, verzamelen net als topsporters, een team om zich heen. Geen mensen die je veilig op je plek willen houden, maar mensen die in je geloven, het beste in je naar boven halen en hetzelfde doel nastreven. Met elkaar vorm je dat sterke team dat topresultaten boekt. En dan geldt gewoon: 1 + 1 = 3.

Blijf je denken stretchen: er is veel meer mogelijk dan je nu weet en dan je nu doet. En ook voor jou is dat succes, dat ideale bedrijf, weggelegd!

 

Wat is de belangrijkste les in ondernemerschap die jij tot nu toe hebt geleerd?

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *