Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactMoet je deze verschillende reacties zien

Google+ LinkedIn

Elke mail die ik verstuur geeft reuring. Ook die van gisteren.

Moet je deze reacties zien:

 

 

Interessant hè. Deze 2 schrijfsters ontvingen van mij exact dezelfde mail en kwamen toch met compleet uiteenlopende reacties.

Ik mag het misschien niet zeggen, maar doe het lekker toch: het is mij wel duidelijk wie van de 2 de grootste kans maakt op een succesvolle business.

It’s all in the mind, lieve lezer. De kracht van je denken is alles bepalend. Het beïnvloedt je emoties en die bepalen weer je acties.

Gedachten komen en gaan. Positieve en negatieve. Dit kun je niet stoppen. Wel kun je kiezen welk type gedachten je gelooft.

Ben je voor of ben je tegen?

Ben je zelf verantwoordelijk of geef je iemand anders de schuld?

Gun je anderen hun succes of wil je stiekem dat ze falen?

Sta je open om te leren of ga je een potje klagen?

Leef je met wrok en haat of vergeef je snel en ben je dankbaar?

Meld je je af als een nieuwsbrief je niet meer interesseert of stuur je een nare reactie?

Het is natuurlijk makkelijk om bij deze vragen te kiezen voor de positieve opties. De werkelijke vraag is: leef je dit ook?

Veel ondernemers vinden het lastig hun business lekker te laten groeien en leggen de verantwoordelijkheden hiervoor buiten zichzelf. Het is hun doelgroep die te weinig geld heeft. Het komt door hun man die niet genoeg support geeft. Het is vanwege de scheiding, de branche, de concurrentie. Noem maar op.

De meeste ondernemers kijken naar de buitenkant, naar dingen buiten zichzelf. Terwijl het antwoord meestal intern te vinden is.

Je kunt blijven sleutelen aan je website, je aanbod en je facebookadvertenties. Maar zolang je stressvolle gedachten gelooft gaat je business niet lekker draaien.

Als jij denkt dat je nooit een goed verkoper zal worden of je bang bent voor oordelen als je zichtbaar wordt blijft het worstelen.

Wat je denkt trek je aan.

De meest snelle manier om een mindset te krijgen die wel werkt is je omgeven met mensen die van een positieve mindset het nieuwe normaal hebben gemaakt.

De ondernemers met wie ik sprints doe, zijn dit soort mensen. Ze staan open om te leren en passen hun nieuwe inzichten supersnel toe in hun bedrijf. Ze nemen 100% verantwoordelijkheid voor hun inzet en resultaten. Heerlijk is dat! Het zijn voor mij de fijnste ondernemers om mee te werken.

Deze positieve mentaliteit is precies de reden waarom sprinters in korte tijd een piek in hun impact en omzet kunnen creëren. Ze focussen op kansen, op wat er mogelijk is en ze houden zichzelf accountable. Hierdoor lukt het ze om hun gedroomde toekomst in razendsnel tempo naar zich toe te trekken.

De inschrijving van de volgende sprint is nog maar paar dagen open voordat deze definitief sluit. Wil jij voor de zomer nog even lekker knallen? KLIK HIER voor de details.

Heb je serieus interesse en wil je nog even met me bellen voor wat vragen? Stuur dan een mailtje naar nvdl@ninkevanderleck.nl. We hebben dan zsm contact.

 

Geniet van deze heerlijke dag vol nieuwe kansen en mogelijkheden!

 

Ninke

 

 

P.S.

Als je meedoet met de PRE-SUMMERSPRINT weet je straks dingen, waar andere ondernemers en zzp-ers geen idee van hebben, waardoor je in korte tijd een mega-stap maakt.

Bijvoorbeeld hoe je je aantal verkopen kunt verdubbelen of zelfs wel verdrievoudigen en hoe je makkelijk klanten aantrekt met simpele aanpassingen in je woorden, zodat je voor de zomer en ook daarna met online marketing makkelijk kunt verkopen.

Kansen krijg je niet, kansen pak je. Begrijp jij dat en zie je de mogelijkheden van een succesvolle sprint? KLIK HIER en meld je aan.

 

Google+ LinkedIn

 • Hoi
  Ja, sommige mensen zijn nu eenmaal zo. Ik zou me (naast wat jij in je blog schrijft) ook -puur uit interesse hoe mensen in elkaar steken- nieuwsgierig zijn waarom iemand het nodig heeft om zo’n reactie te geven.

  Als iets niet meer je cup-of-tea is…..gewoon laten gaan, toch?

  Waarom is het nodig om met modder te gooien? Geen idee.
  Jammer. In plaats van ervan te leren, jouw licht proberen te dimmen. Nogmaals jammer.

  De wereld zou er veel mooier uitzien als ze zowel jou als zichzelf volledig zou kunnen zien.🌟Stralend⭐️💫

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *