Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactNiet gek dat ik moe was

Google+ LinkedIn

Ik moest even terug in mijn coconnetje afgelopen week. Mijn hoofd barstte uit elkaar van de koppijn, mijn energie was looooooow. Alsof ik moe was van alles wat ik afgelopen jaren heb neergezet.

Ik liep in mijn badjas rond in ons prachtige huis en realiseerde me ineens dat ik het had gemanifesteerd. De verbouwing afgelopen jaar had me zo afgeleid, dat het nu pas echt tot me doordrong.

Op mijn website zag ik al mijn businessprogramma’s staan. Ziel en zaligheid heb ik er in gestopt om het beste van mezelf te kunnen geven.

De duizenden ondernemers die ik afgelopen jaren heb geholpen om drastische keuzes te maken en te gaan voor het bedrijf van hun dromen.

Tienduizenden volgers op sociale media, inclusief hun meningen die direct of indirect mijn kant op kwamen.

Ik zette een nieuw team neer met geweldige mensen die de Ninke-vibe moesten leren kennen en uit gaan dragen.

Alle content die ik creëerde en nu dagelijks het internet rondgaat om mensen de inspireren en activeren. Mijn podcasts, blogs, mails, posts en video’s. Wow, wat heb ik veel gemaakt.

Elke keer daagde ik mezelf weer uit om te groeien. Om mijn angsten in de ogen te kijken en door te pakken. Steeds weer nieuwsgierig naar de volgende versie van mezelf.

Phoehee, niet gek dat ik moe was. Ik trok me terug. De druk eraf. 100% Zelfzorg. Wat zalig, wat heerlijk, wat helend.

Terug naar voelen wat je echt wilt. Terug naar je diepste verlangens. Terug naar alles wat er al is.

Fijn dat jij geduld had en mijn eerste daily sinds 8 dagen weer leest. Ik voel me enorm dankbaar dat ik je mag inspireren.

 

 

Tot gauw,

 

X Ninke

 

 

P.S. Elke dinsdagochtend om 9:00 ga ik live op Instagram om vragen van ondernemers te beantwoorden. Wil je een keer horen welke kansen ik voor je zie? Volg me dan op Insta en check in tijdens Live met Ninke.

 

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *