Samen dromen

Google+ LinkedIn

Laatst hadden we eters. Het was mooi weer, we zaten lekker in de tuin en kletsten over onze verhuizing naar Ibiza. Een jarenlange droom die nu eindelijk werkelijkheid wordt. Aan het einde van de avond gingen onze gasten betoverd de deur uit. Waarom? Ze werden geconfronteerd met iets wat mijn man Floris en ik heel vanzelfsprekend vinden. We dromen…en dan vooral samen.

Met samen dromen bedoel ik echt mijmeren over de toekomst en diepgaande gesprekken voeren over onze diepste verlangens. Na het etentje realiseerde ik me dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dat er veel mensen zijn die zo hard werken, dat ze geen tijd nemen om samen te dromen.

Daarom deze podcast. Om je te vertellen hoe belangrijk het is om wél te dromen. En om dat ook vooral samen te doen. In de podcast vertel ik je hoe mijn man en ik dit praktisch aanpakken, hoe onze droom om te emigreren naar Sydney veranderde in een heel nieuw avontuur én hoe ook jij vandaag nog kan starten met het waarmaken van jouw dromen.

 

Dromen komen uit

Eén van de dingen die ik doe om te groeien als mens en als ondernemer, is het bezoeken van seminars en masterminds. Daar is een nieuwe droom uit ontstaan: het organiseren van een eigen 5 Star Mastermind. En dát gaat gebeuren. Op 11, 12 en 13 oktober 2017 op het schitterende Ibiza, waar ik later dit jaar met mijn gezin ga wonen. In de podcast vertel ik je er meer over.

Dus: ben jij een ervaren ondernemer? Geniet je van diepgaande gesprekken over het leven en het ondernemerschap? En heb je zin in een life-changing avontuur? Lees dan wat de 5 Star Mastermind voor jouw business én leven kan doen. Er zijn nog maar een paar plekken vrij! 

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Beste Nienke inspirerende potcast ja dromen durven doen..volg ik ook altijd doch soms angst voor verandering of achterblijvers..dierbaren..of weinig geld of connecties nieuwe situatie en idee te hoog gegrepen..houd mij soms tegen of ik stel uit. Zeker interesse oktober je mastermind..wat kost het en waar ibiza? Ik zie graag je reactie. Hgr. Urja
    Mail urja.pr@gmail.com

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *