Succesvol zijn als introverte ondernemer met Marloes Bouwmeester

Google+ LinkedIn

Succesvol ondernemen met een introvert karakter. Gaat dat samen? Jazeker! Sterker nog, een groot aantal ondernemers is introvert. Waarom het zo belangrijk is om te weten of je introverte kanten hebt en hoe je daar als ondernemer júist je voordeel uit kan halen? Daarover gaat mijn nieuwste podcast.

Uit cijfers blijkt dat 51 procent van de bevolking introvert is. Vaak hebben introverte professionals het gevoel dat ze over het hoofd worden gezien. En vaak denken ze dat ze extraverter moeten worden om tijdens bijvoorbeeld vergaderingen beter gehoord te worden. Maar werkt dat wel zo? Daarover sprak ik met dé expert op dit vlak: Marloes Bouwmeester.

Marloes is zelf introvert en oprichtster van De Succesvolle Introvert. Zij leert introverte professionals hoe ze zichzelf meer kunnen profileren op een manier die bij ze past. Niet door extraverter te worden, maar juist door gebruik te maken van hun kracht als introvert. Benieuwd naar haar tips? Luister dan naar de podcast.

 

Maak gebruik van je natuurlijke voorsprong als introvert

Volgens Marloes zijn de verschillen tussen introverten en extraverten enorm. Ze hebben een andere manier van denken, beslissingen nemen en communiceren. Dat vraagt om een andere manier van werken. Om een andere manier van ondernemen. Volgens Marloes moet je als introverte ondernemer gebruik maken van je natuurlijke voorsprong. Oftewel: dat waar jij van nature in uitblinkt. Hoe je dat aanpakt? Dat vertelt Marloes in de podcast.

 

Ben jij een introverte ondernemer? Herken jij je in het verhaal van Marloes? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *