Van je shit je hit maken

Google+ LinkedIn

Fysiek ging het de laatste tijd niet zo lekker, maar gelukkig ben ik weer aardig opgekrabbeld. En ik durf wel te zeggen dat ik terugkijk op een fascinerende tijd.

Ik heb een aantal belangrijke lessen geleerd die ik in deze podcast met je deel.

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Hoi Ninke

    Naar aanleiding van je bericht vandaag op Facebook ben ik ook weer even op je site rond gaan neuzen en kwam ik deze pod cast tegen! Ik wist eigenlijk niet eens dat je een auto-imuum ziekte hebt maar ben op je site terecht gekomen door je drive en ondernemerschap. De titel van deze pod cast is raak zeg en het raakt mij ook zelf een beetje…. Ik weet inmiddels nu een jaar dat ik ook een schildklier ziekte heb. Daarvoor was ik al veel langer ziek maar de huisarts had er verder nooit onderzoek naar laten doen ( dat is dus ook een les geweest! Kom voor jezelf op. En luister naar je lichaam, laat je niks aanpraten, het was niet psychisch ūüôĀ il ging alrijd maar door en dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet eens meer voelde dat het slecht met me ging. Ik raakte steeds verder van mezelf af…. Nu zit ik in de medische molen en dat is best zwaar. Maar ik leer goed naar mezelf te luisteren en ben door mijn ziekte ook tot mooie inzichten gekomen. Waar draait het nu om in het leven? Waar steek ik mijn energie in? En hoe zorg ik dat ik energie krijg? Ik probeer mijn hart te volgen, iets moois op te zetten voor mezelf en zo echt met passie te werken! Hoe bijzonder is het dat je dus inderdaad van je shit je hit kunt maken ūüôā nou ja daar ben ik mee bezig dus op dit moment. De droom is er en ik vind het heel bijzonder om te merken dat ik nu al kan zeggen dat de ziekte me iets heeft opgeleverd. Bedankt voor alle goede tips en inspiratie!

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *