Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContact10 Manieren om betere resultaten te krijgen met Facebook Marketing [+ video]

Google+ LinkedIn

Ook al weet ik niet of en hoe jij Facebook marketing inzet voor je bedrijf; ik vermoed dat je lang niet alle kansen benut. En eigenlijk liggen die gewoon voor het oprapen.

Misschien heb je het zien gebeuren afgelopen jaar: mijn bedrijf is superhard gegroeid. Ik heb dit voor een groot deel te danken aan Facebook. Had ik in oktober 2015 nog 700 likes op mijn pagina, medio 2016 waren dat er 14.000!

  • Update: in januari 2018 zijn het er > 40.000.

Facebook Marketing is communiceren met je doelgroep

Je moet wel zorgen dat je de juiste mensen bereikt, anders heeft een like weinig waarde.

En dan is het superleuk om echt te gaan communiceren en socializen met je doelgroep. Als je bereik groeit en je pakt het handig aan, is het ook niet moeilijk om van die volgers klanten te maken.

Omdat ik graag mijn persoonlijke lessen met je deel heb ik een video voor je opgenomen. In deze video krijg je 10 tips (ik wed dat je tot mooie inzichten komt!) om jouw zakelijke Facebook-pagina sneller te laten groeien.

 

Leuk als je hieronder laat weten met welke tips jij aan de slag gaat!

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *