Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactDe voorsprong van ondernemers met idealen

Google+ LinkedIn

Weet je dat jouw ideaal je een enorme voorsprong geeft? Met idealen alleen kom je er niet. Maar zonder mijn ideaal had ik het niet volgehouden als ondernemer. Op mijn weg naar succes staan coaching door topondernemers en implementatie centraal. En even zo belangrijk: persoonlijke ontwikkeling!

 

Goed, ben jij een ondernemer die wil bijdragen aan een betere wereld? Top! Jij hebt bovengemiddeld veel kans om van je bedrijf een succes te maken.

Bovengemiddeld wil niet zeggen dat succes is gegarandeerd. De potentie is er. Maar hé, met minder dan een succesvol bedrijf neem jij toch geen genoegen?

 

Omzet x10

Nu ik zes jaar bezig ben als ondernemer, kijk ik terug op een prachtige reis. Een reis met frustrerende dieptepunten maar ook met geweldig mooie hoogtepunten.

Zo hield ik laatst op een event van Eelco de Boer een presentatie over ‘Mijn stappen richting 10x’. Want dit jaar is mijn bedrijf gigantisch gegroeid: mijn omzet is vertienvoudigd.

Van het leven dat ik nu leid kon ik vroeger alleen maar dromen. Met alles wat ik als ondernemer heb gecreëerd, help ik duizenden mensen en maak ik mezelf vrij. En dat geeft enorm veel voldoening.

 

Mijn route…

Maar er zijn ook tijden geweest waarin ik weinig vertrouwen had dat ik van mijn ideaal een zakelijk succes kon maken: ik draaide enorm veel uren, maar zag dat niet terug in het aantal klanten. Mijn bankrekening durfde ik niet eens te checken!

Toch voelde ik een sterke drive om mijn ideaal te realiseren. Ik vroeg me af op welke manier ik mijn droom kon bereiken en er ook nog goed aan kon verdienen.

Ik besloot me te laten coachen door topondernemers.

Zo leerde ik in korte tijd de vereiste mindset en de bouwstenen om van mijn ideaal een succes te maken. Ik implementeerde alle lessen en zag direct het resultaat terug in mijn bedrijf. Elke stap leidde tot meer impact, meer klanten en meer omzet.

Nu achteraf zie ik dat de implementatie van succes-strategieën echt essentieel is. Niet overal maar inspiratie opdoen. Nee, aan de slag met de dingen die je leert.

Alleen door actie kan je resultaat verwachten.

 

De weg naar vrijheid

Ik weet dat het lang niet iedereen lukt om van een ideaal een zakelijk succes te maken. Veel zelfstandige dienstverleners werken keihard. Maar ze missen kansen en zien te weinig resultaat van al hun inspanningen.

Ze bereiken maar een kleine groep mensen. En ze lopen leeg als het gaat om energie en geld. De positieve energie die ze hadden toen ze begonnen, heeft plaats gemaakt voor zorgen en stress.

Het kan dus ook anders.

En juist als je het niet meer ziet zitten, is de oplossing nabij! Je wilde als ondernemer toch iets positiefs in de wereld zetten? Je wilde mensen helpen zodat zij zich beter voelen, gelukkiger zijn of meer energie hebben.

Precies dát moet je ook de ondernemer in jou gunnen.

Werk keihard aan jezelf zodat ook jij persoonlijke groei, rust en energie ervaart. En natuurlijk uiteindelijk de (financiële) vrijheid die het leven een heel stuk makkelijker maakt.

 

Jouw voorsprong

En zit het even tegen, denk dan aan de enorme voorsprong die je hebt. Ik heb een keer gelezen dat 60% van de faillissementen te wijten is aan gebrek aan idealen.

Daar hebben jij en ik geen last 😉

Denk daaraan en benut die voorsprong!

 

Werk jij ook actief aan persoonlijke ontwikkeling, of staat dat door alles wat je moet in je bedrijf een beetje op de achtergrond?

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

 • Wat fijn om je blogs te leren. Ik ben een ondernemer met een ideaal, een enorme drive en sinds kort actie ondernomen om te leren van topondernemers om te ervaren wat je hierboven schrijft. Bedankt voor je inspiratie!

 • Hoi Ninke,
  Net je e book aangevraagd!
  Je hebt heldere ideeen!
  Ik heb heel veel plannen maar weet nog niet goed hoe ik die in de markt moet zetten en bij wie
  Maandag ga ik naar de gemeente om te kijken of ze iets kunnen en willen met mijn expertise op het hanteren van armoede en de wegen daar in!
  Ook op het gebied van sales heb ik al een schat aan ervaring!
  Hoop dat het wat oplevert=
  Mvg,
  Bert Bosch

 • Leuke blog en voelt precies zo voor mij. Soort yin/yang. Én zakelijk succesvol willen zijn, werken aan de groei van een florerende onderneming én het werken aan een betere wereld met meer blije mensen, iets moois achter laten, echt wat betekend hebben voor de medemens. Die combinatie voelt heel krachtig inderdaad! En omdat altijd alles in beweging is en blijft, vind ik het ook belangrijk dat ikzelf ook in ontwikkeling en beweging blijf. En het is ook gewoon leuk toch! Die positieve energie waar je over schrijft, behoudt je juist door alles wat je doet liefdevolle aandacht te blijven geven. Zo groei je als mens én als ondernemer.

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *