Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactZeet onprettig

Google+ LinkedIn

Sjongejonge, het valt ook niet mee om tegemoet te komen aan de wensen van de lezer.

Ken je dat? Je doet je stinkende best op een stukkie content, wordt het niet goed ontvangen!

Gisteren nog. Ik was ‘s ochtends net klaar met sporten en trok, ondanks mijn verzuurde bovenbenen, toch nog even een extra sprintje naar mijn kantoor. Ik had nog 2 uurtjes voordat mijn dagelijkse vip-mail eruit zou gaan. En die mail moest nog even geschreven worden.

Zoals ik je heb beloofd, krijg je the real stuff als vip-lezer. Een kijkje in mijn leven, vak, bezigheden, besognes, troubles, highs en lows. Ik doe mijn stinkende best op deze mails. Elke dag weer.

Soms tik ik de daily’s ‘s avonds laat, soms werk ik iets vooruit en af en toe is het last minute werk. Zoals gisteren.

Ik probeer naast de inkijkjes in mijn leven als businesscoach natuurlijk ook de aansluiting te vinden met jou, mijn lezer.

Dat lukt blijkbaar niet altijd. Deze reactie kreeg ik bijvoorbeeld op mijn mail met tips over connectie opbouwen om samenwerkingen aan te gaan:

“Nou jij bent anders ook niet van het rustig en vertrouwd opbouwen, maar overloopt mensen met 1 grote mailstroom zonder enige nuance in je tekst en zonder respect voor de visies van anderen. Komt zeet onprettig en onvriendelijk over.”

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat mijn mails zeet onprettig en onvriendelijk overkomen. Ik hoop juist dat je er elke keer een stukje inspiratie uit haalt.

Want elke dag een beetje inspiratie is na een tijdje heel erg veel inspiratie. Het zet je misschien wel in beweging richting jouw droomleven. Hoe mooi zou dat zijn!

Zelf ga ik ook altijd aan door echte verhalen van anderen. Over de problemen die ze overwonnen, over hun belevenissen als ondernemer en over de keuzes die ze maken. Ik smul ervan.

Ik lees dan ook graag de mails van ondernemers die ik waardeer om wie ze zijn en wat ze hebben bereikt. Ik schrijf me ook makkelijk uit als het me niet meer interesseert. Ik zou de schrijver daarover nooit mailen. Wat heeft dat voor zin? Ik trek gewoon mijn eigen conclusies. Ik ga mijn eigen weg.

 

 

 

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *