Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactZo maak je het weer simpel

Google+ LinkedIn

Op mijn nachtkastje ligt al maanden een boekje waar ik geen genoeg van krijg. Het puilt uit van de pareltjes. Ik krijg er soms tranen van in mijn ogen, zo mooi.

 

Wat houd ik hier toch van.

Dingen die complex lijken, super simpel maken.

 

Zeg JA tegen dingen die goed voelen.

Zeg NEE tegen wat je niet dient.

That’s it.

 

Mooi toch!?

 

Ninke

 

 

P.S.

Als het goed voelt kun je vandaag nog JA zeggen op mijn persoonlijke coaching. Vanavond om 23:59 sluit de inschrijving voor de PRE-SUMMERSPRINT. Dit exclusieve begeleidingstraject is voor ondernemers die voor de zomer een piek willen in hun impact en omzet. Hier vind je de details.

 

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *